MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Το δικό μου ψάρι από την ομάδα Κινητήρας στο Θέατρο Ροές

Το Rēs Ratio Network υποδέχεται την ομάδα Κινητήρας της Αντιγόνης Γύρα και παρουσιάζει φέτος από τις 11 Οκτωβρίου τόσο στις σχολικές αίθουσες όσο και στο Θέατρο Ροές, την παιδική παράσταση “ΕΚ ΠΛΗΞΗ – Το δικό μου ψάρι”.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ΕΚ ΠΛΗΞΗ μπαίνει μέσα στο σχολείο ξαφνικά, εκεί που τα παιδιά δεν το περιμένουν και λειτουργεί με τη «δύναμη φυσικού φαινομένου» με αποτέλεσμα να μπορεί να εντυπωθεί στις μνήμες των παιδιών και να τους αλλάξει την καθημερινότητα, εμπνέοντας κέφι και όρεξη. Σκοπός της είναι να βγάλει τα παιδιά από την πλήξη της σχολικής ρουτίνας και να τα φέρει κοντά στη σωματικότητά τους μέσα από θέματα που μας απασχολούν όλους – μικρούς και μεγάλους.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι των αδελφών Γκριμ, ο Ψαράς και η Γυναίκα του και εξερευνά τις έννοιες και τις σχέσεις της απληστίας και της απώλειας. Μέσα από τη γλώσσα του σώματος, τα παιδιά παρακολουθούν μια ιστορία που αφηγείται την ανάγκη του ανθρώπου για όλο και περισσότερα υλικά, το θυμό του όταν τελικά τα χάνει, αλλά και το πραγματικό του σάστισμα όταν έρχεται ο πραγματικός θάνατος, η πραγματική απώλεια.

Απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών

to diko mou psari3

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αντιγόνη Γύρα
Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Γύρα, Johnny O., Ιωάννα Καμπυλαυκά

Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου
Μουσική: Ορέστης Τάνης
Φωτισμοί: Anti Steve
Χορογραφία: Αντιγόνη Γύρα, Johnny O., Ιωάννα Καμπυλαυκά

Παίζουν: Johnny O., Κωστής Δασκαλάκης, Ανθή Θεοφιλίδου, Κάντυ Καρρά ή Άρτεμις Λαμπίρη, Βασίλης Γιαννέλος, Βλάσης Πασιούδης, Λία Χαμηλοθώρη Φωνές: ψαριού Άγγελος Παπαδημητρίου , γοργόνας Αλίκη Αβδελοπούλου

Διάρκεια: 70 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b