MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις το Σεπτέμβρη στο Βρυσάκι

O Χώρος Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι στην Πλάκα υποδέχεται τον Σεπτέμβρη και τη φετινή σεζόν με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

author-image Ζurab Sam

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Special Coffee Wednesdays
Κάθε απόγευμα Τετάρτης δοκιμάζουμε νέες γεύσεις παγωμένου καφέ με θέα την Ακρόπολη! Απολαυστικά ροφήματα καφέ συνδυάζονται με λαχταριστές γεύσεις όπως η γλυκιά καραμέλα, η εξωτική καρύδα και η πλούσια σοκολάτα.
Aυτό το μήνα το Βρυσάκι Καφέ σερβίρει τρεις νέες γλυκές εκδοχές του καφέ: caramel macchiato, frappuccino coconut και white mocha toblerone. Το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 19:00 θα υπάρχει δωρεάν δειγματοδιανομή – εμπειρία γευσιγνωσίας των ροφημάτων ενώ θα είναι διαθέσιμα προς κατανάλωση όλη την ημέρα.

«Αλληλεγγύη»

Α’ Κύκλος 2015-2016
28 Σεπτεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης «Αλληλεγγύη» συνεχίζεται δυναμικά! Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων για την περίοδο 2015-2016 ξεκινά με 11 μαθήματα εκμάθησης τεχνών, γλωσσών και επαγγελματικής κατάρτισης. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης, από 14 έως 25 Σεπτεμβρίου 2015 (Δευ-Παρ, 12.00-17.00).

Παράλληλα, η ομάδα των εθελοντών καθηγητών διευρύνεται. Περιμένουμε συμμετοχές από νέους, ενθουσιώδεις καθηγητές που μπορούν να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και την έμπνευσή τους στην κοινότητα. Αν θεωρείτε ότι διαθέτετε την απαραίτητη εμπειρία και όρεξη για να προτείνετε και να διδάξετε ένα νέο μάθημα στο πρόγραμμα «Αλληλεγγύη», μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: [email protected]. Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για τον Α’ Κύκλο μαθημάτων λήγουν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη έως και 1η Οκτωβρίου
Θεατρική παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα»
bernarda3

Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, επιστρέφει από 7 Σεπτεμβρίου : Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη, στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης.
(Εξαιρούνται οι ημερομηνίες 16/9 και 24/9 που δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις)
Πρεμιέρα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 10 € (γενική είσοδος), 5 € (μειωμένο για φοιτητές, σπουδαστές)

Τετάρτη 16 Σεπτεμβερίου
Μουσικό Live “Evripidis and his Tragedies”
evripidis-and-his-tragedies no  6447

Η μουσική του Evripidis and his Tragedies είναι pop με οδηγό το πιάνο, άλλες φορές ηλιόλουστη και άλλες σκοτεινή. Ένας Γάλλος δημοσιογράφος έγραψε για τα τραγούδια του Ευριπίδη ότι συνδυάζουν μοναδικά όλη την δημοφιλή μουσική του 20ού αιώνα, ξεκινώντας από την κλασσική (Fauré, Ravel…), περνώντας από την αμερικάνικη μουσική των δεκαετιών του 20 και του 30, το μιούζικαλ, το καμπαρέ και όλη την ποπ από το 50 μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβάνοντας και τη μουσική επένδυση ταινιών που φαίνεται να είναι μια βασική επιρροή.
Ώρα: 21.00
Είσοδος: 5 €

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου
“Pavlina Styl ‘Les ombres de la rue'”
pavlina styl

Παρίσι, Βερολίνο. Πόλεις-σύμβολα στην ιστορία του μουσικού θεάτρου και του καμπαρέ, πόλεις-χώρες της ουτοπίας που προκαλούν το νου να φανταστεί το ανέφικτο. Εκεί, η ψυχή επιστρέφει συχνά για να χορέψει μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ.Weill, C. Porter, J.Kander σε ρυθμούς βαλς, τάγκο και σουίνγκ.
Η Παυλίνα Στυλιανού και οι μουσικοί της, με διάθεση ρετρό, προτείνουν καμπαρέ-τζαζ διασκευές των πιο αγαπημένων τραγουδιών.
Ώρα έναρξης: 21.15
Είσοδος: 10€

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο
Κινητό Εργαστήρι Εικαστικών
ergastiri gia paidia sxediasmos

Το κινητό εργαστήρι εικαστικών κάνει στάση στο χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίνοντας έμπνευση στις δημιουργικές εικαστικές δράσεις του εργαστηρίου, ένας χώρος που είναι γνωστός για τη φιλοξενία όλων των μορφών τέχνης.
Τα παιδικά εργαστήρια: Θα ανοίξουν βιβλία των μεγάλων ζωγράφων, θα σκιτσάρουν πορτραίτα, θα παίξουν με την τεχνική του κολλάζ, θα κατασκευάσουν, θα παρατηρήσουν, θα δημιουργήσουν και θα εμπνευστούν αλλιώτικα Σάββατα στην πόλη.

Είσοδος Ελεύθερη
Απαραίτητη Κράτηση

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b