Η Ρόδος υποδέχεται την έκθεση του Μουσείου του Λούβρου «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής»
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στις πύλες της Ανατολής», που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου, από τις 11 Ιουλίου έως και τις 15 Νοεμβρίου 2015.
Monopoli Team
13.07.2015
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜε πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο του Λούβρου, από το Νοέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2015, μεταφέρθηκε στη Ρόδο, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου και την τιμής ένεκεν συμβολή του Μουσείου του Λούβρου.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία από το 2014 ξεκίνησε την προσπάθεια μεταφοράς της έκθεσης στη Ρόδο, ανέλαβε και το οικονομικό κόστος τόσο της διοργάνωσης και του συντονισμού όσο και των παράλληλων εκδηλώσεων.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Dyson CameraJet: Η νέα τεχνολογία στοματικής φροντίδας παρουσιάστηκε στην Αθήνα
The Ellinikon Sports Park: Εγκαινιάστηκε ο νέος αθλητικός πυρήνας του Ελληνικού
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Νέα εποχή Baraonda με το «Bijoux»: Το πιο glam cabaret dinner show έρχεται με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη
Starman: Το σύμπαν του David Bowie συναντά τα παιδιά σε μια διαδραστική παράσταση στο Θέατρο Μαβίλη
Ο Ημιυπαίθριος: Η κωμωδία επιστρέφει στο Θέατρο Coronet και καλεί σε ακρόαση για δύο ρόλους
Σεσουάρ για δολοφόνους: Το πιο ύποπτο κομμωτήριο της Αθήνας ανοίγει ξανά στο Θέατρο Γκλόρια
Parra for Cuva: Το «Nacar» φτάνει στο Θέατρο Βράχων για το πιο ατμοσφαιρικό κλείσιμο του καλοκαιριού
Το νέο πρόγραμμα της Στέγης είναι ένα ταξίδι στην υδρόγειο των συναισθημάτων