MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένας καλλιτέχνης ζωγραφίζει πορτραίτα στο νερό

O Μιχαήλ Άγγελος ζωγράφισε την Καπέλα Σιξτίνα ξαπλωμένος ανάσκελα. Ο καλλιτέχνης Sean Yoro από την άλλη ζωγραφίζει τις τοιχογραφίες στο επίπεδο του νερού πάνω σε μια σανίδα του surf.

author-image Ζurab Sam

Βαμμένες με ακριλικό χρώμα, οι ζωγραφιές του μοιάζουν περισσότερο με ζωντανές γυναίκες που θέλουν να αναδυθούν από την επιφάνεια του νερού. Η ζωγραφιά από την άλλη αντανακλάται υπέροχα πάνω στα ήρεμα νερά.

O Sean Yoro πρέρχεται από την Χαβάη και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Έχει δοκιμάσει από graffiti στους τοίχους, μέχρι tattoo σε δέρμα, αλλά το πραγματικό του πάθος κατέληξε να είναι οι πίνακες ζωγραφικής των ανθρώπων.

Το instagram του είναι γεμάτο από εικόνες με το αγαπημένο του θέμα, που δεν είναι άλλο από τα γυναικεία πορτραίτα.

painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-10 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-1 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-12 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-4 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-11 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-9 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-6 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-131 painted-graffiti-murals-women-water-level-sean-yoro-hula-8

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b