MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ζωή του Kurt Cobain στην μεγάλη οθόνη

To trailer της ταινίας “Kurt Cobain: Montage of Heck” βρίσκεται ήδη στα φεστιβάλ με την κόρη του Frances Bean Cobain να δηλώνει πως η ταινία “βγήκε” όπως ακριβώς το ήθελε.

author-image Ζurab Sam

To trailer ξεκινάει με πλάνα από τον Cobain, ως ένα μικρό παιδί, χαμογελαστό, με κατακόκκινα μάγουλα, να παίζει κιθάρα και να σβήνει μια τούρτα γενεθλίων.

enhanced-2960-1426100463-5
Η παραγωγή είναι από την universal Pictures

Πίσω από την οθόνη ακούγεται μια γυναίκα να ρωτάει: «Ποιος είσαι, ο Kurt;» και ο ενθουσιώδης μικρός απαντάει “είμαι ο Kurt Cobain!”.
Προφανώς δεν γνώριζαν εκείνη τη περίοδο ότι αυτό το όνομα θα σήμαινε τόσα πολλά στις μετέπειτα δεκαετίες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

enhanced-30930-1426100868-23

Η βιογραφία του έγινε από τον παραγωγό Brett Morgen και του πήρε πάνω από 7 χρόνια για να την ολοκληρώσει. Επίσης, η κόρη του Cobain, Frances bean Cobain, υπήρξε εκτελεστικός παραγωγός της συγκεκριμένης ταινίας.

enhanced-29223-1426101404-17

Η ταινία έχει αντλήσει υλικό από διάφορα περιοδικά και κείμενα του Cobain, ακυκλοφόρητα αρχεία ήχου και εικόνας, βίντεο γυρισμένα στο σπίτι, συνεντεύξεις με τους φίλους και τις οικογένειές τους με σκοπό να περιγράψει την ιστορία των προβλημάτων που αντιμετώπιζε τα πρώτα χρόνια ο Cobain και την επακόλουθη άνοδο της φήμης του ως front man και κιθαρίστας των Nirvana.

Cobain Love Wedding

Η οικογενειακή ζωή του Cobain με την σύζυγό του, την Courtney Love και την κόρη του σε βρεφική ηλικία, εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό στο trailer

Αν και η σχέση που είχε ο Cobain με την σύζυγό του Love συχνά αναφέρεται ως χαοτική, το βίντεο αποκαλύπτει μια ευτυχισμένη πλευρά του νεαρού ζευγαριού. Ο Morgen δήλωσε στο Vanity Fair πως μόλις είδε ολοκληρωμένη την ταινία η Frances Bean Cobain στο Sundance Film Festival του είπε: «Έφτιαξες την ταινία που ήθελα να δω»

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b