MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Butoh από το Odd Dance Theater της Αγία Πετρούπολης στο Θέατρο Αλκμήνη

Μετά από την χειμερινή επιτυχημένη εμφάνιση του στο Black Box στην Θεσσαλονίκη ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Odd Dance Τheater, Grigory Glazunov από την Αγία Πετρούπολη έρχεται στην Αθήνα, από τις 11 έως 14 Μαΐου στο Θέατρο Αλκμήνη, στα πλαίσια ενός εξαήμερου αφιερωμένου στον Ιαπωνικό χορό BUTOH.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Πρόγραμμα:

Δreams / Solo perfomance
Η ολίσθηση μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης, η επιφάνεια υποχωρεί, το βάθος εμφανίζεται, η κοινωνική μάσκα ρέει από την επιφάνεια του προσώπου. Όταν η μελωδία ηχεί κάτω από τα πλευρά γεννιέται ένα τραγούδι και ύστερα βλέπεις λεπτότερα και οι ήχοι είναι πιο ήσυχοι.
Διαπεραστικά πιο λεπτοί, εκκωφαντικά πιο ήσυχοι. Όταν Τα μάτια ακούγονται γεννιέται ένα τραγούδι.

Μέρες και ώρες: Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Μαΐου στις 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10€ και 7€ (φοιτητικό-ανέργων)

Old Photo / OddDance theater Ensemble
Κοίταξε προσεκτικά σε μια παλιά φωτογραφία. Υπάρχει η παρουσία των ανθρώπων εκεί. Η ακινησία αρχίζει να ακούγεται σαν μια εισαγωγή σε ένα αιώνιο παιχνίδι, φιγούρες σε ετοιμότητα. Σταδιακά αναδύεται μια αόρατη αρχιτεκτονική των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Και τότε έρχεται η στιγμή που τα σύνορα μεταξύ εικόνας και πραγματικότητας σπάει, οι φιγούρες έρχονται στη ζωή, οι σχέσεις και τα κίνητρά τους να γίνουν ορατά. Αυτό διαπραγματεύεται η Παλιά Φωτογραφία, την εξιστόρηση που αναζητά ανάπαυση στην αιωνιότητα, τον χρόνο που συμπιέζεται ανάμεσά σε δυο γουλιές κρασί.
Με τους Grigory Glazunov, Natalia Zhestovskaya, Tasha Koleso, μαζί τους οι Μαρία Λάππα, Ασημίνα Ξηρού, Παυλος Ιοαρδανόπουλος, Τζίνα Αποστολοπούλου, Θανάσης Κουσκούσης

Μέρες και ώρες: Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Μαΐου στις 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10€ και 7€ (φοιτητικό-ανέργων)

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8 – 12 Γκάζι (Στάση Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
Κρατήσεις εισιτηρίων: 2103428650

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b