MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακούστε τα δυο πρώτα τραγούδια από το νέο διπλό cd του Γιάννη Χαρούλη

Αυτά είναι τα δύο πρώτα τραγούδια από το νέο διπλό cd του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο “Χίλια καλώς εσμίξαμε – Live στο Λυκαβυττό”, το οποίο θα κυκλοφορήσει 16 Φεβρουαρίου, από την MINOS EMI.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Δυο μαγικές, απόλυτα sold out συναυλίες, δυο βραδιές γεμάτες παλμό, συναίσθημα, ένταση, ενέργεια, χαρά, αλήθεια, συγκίνηση και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία του Γιάννη Χαρούλη πάνω στη σκηνή.

Την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, το Θέατρο Λυκαβηττού γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 15,000 θεατές που ανέβηκαν να ακούσουν τον Γιάννη Χαρούλη στο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε πριν από 11 χρόνια. Κοινό που αναγνωρίζει την αυθεντικότητα του Γιάννη Χαρούλη και σέβεται τη προσπάθεια του να φέρει τον κόσμο κοντά με την παράδοση και την ιστορία μας, να μάθει στους νέους τραγούδια που πιθανόν δεν θα μάθαιναν με άλλο τρόπο, να δείξει πως η αγάπη και ο σεβασμός στις μουσικές μας ρίζες, μπορούν να αφορούν όλους μας.

Οι συναυλίες αυτές ηχογραφηθήκαν και το αποτέλεσμα μετά βίας χώρεσε σε ένα διπλό cd που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την MINOS EMI.

Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια:

“Της Λήθης το πηγάδι”
Μουσική – Στίχοι: Μίλτος Πασχαλίδης
">

“Ερωτόκριτος”
Μουσική: Παραδοσιακό
Στίχοι: Βιτσέντζος Κορνάρος
">

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b