MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Παγωμένα” Φώτα

Σκοτεινά περιμέναμε τα Φώτα σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, με το κρύο και το χιονιά να έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο ο Αττικός ουρανός έκανε πάλι την έκπληξη και ξημέρωσε μία λαμπρή λιακάδα, παρά το τσουχτερό κρύο.Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το μεσημέρι σήμερα περιμένουμε επιδείνωση του καιρού, με χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την Αττική. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χιονοπτώσεις αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Monopoli Team

Για την Αττική  έχουν προβλεφθεί χιόνια σε όλες τις περιοχές στα βόρεια και τα ανατολικά, ενώ σύμφωνα με κάποια “προχωρημένα” μετεωρολογικά σενάρια δεν αποκλείεται να χιονίσει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Στα βόρεια του νομού η μέση θερμοκρασία για Τρίτη και Τετάρτη αναμένεται περίπου στους -3 με -4 βαθμούς Κελσίου ενώ από την Πέμπτη θα αρχίσει σταδιακή βελτίωση του καιρού ως το Σαββατοκύριακο.

Τόσο κρύο απαιτεί καλή παρέα και ζεστά ροφήματα. Το monopoli σας προσκαλεί με κάποιο φίλο -φίλη σας, για ένα “καυτό θεατρικό φλιτζάνι” με συνοδεία πιάνου, ζωντανά στη μουσική σκηνή Τσάϊ στη Σαχάρα (προσκλήσεις για την Τετάρτη 7/1 (21.45) και την Κυριακή 11/1 (19.45)- «Ά.Ρ.Ν.Υ.», του Γιώργη Κοντοπόδη σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.
afisa arny

Ακόμα, σας προτείνουμε μία μικρή και σκοτεινή “καλοκαιρινή απόδραση” εν μέσω του χιονιά, στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας (προσκλήσεις για την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου (21.00)- “Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι” του Tennessee Williams, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου).
arvaniti

Διαλέξτε την κατάλληλη παρέα, ντυθείτε ζεστά και απολαύστε μία από τις εκατοντάδες επιλογές που σας προσφέρει η πόλη. Άν είστε πολύ τυχεροί, αυτές τις ημέρες μπορεί ακόμα και να χαρείτε μία σπάνια, χιονισμένη Αθήνα.

akropoli snow

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b