MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο Μικρός Πρίγκιπας σε διασκευή Λίζας Κόντου στο Ιδιόμελο

Το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ο Χώρος Τέχνης “Ιδιόμελο” παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα, πολυθεματική, μουσικο-θεατρική προσέγγιση, με αφορμή την έμμετρη διασκευή για παιδιά, του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, “Ο Μικρός Πρίγκιπας” από την ποιήτρια Λίζα Κόντου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Στο ζεστό χώρο του Ιδιόμελου, παιδιά και μεγάλοι ανακαλύπτουν μαζί τις υπαρξιακές αναζητήσεις του Μικρού Πρίγκιπα, με αφήγηση, μουσική, φωνή και σώμα και ψηλαφούν την ιδέα του “εμείς”, του “εγώ” και του “άλλου”, στον παλμό του παραμυθιού.

Για το βιβλίο της Λίζας Κόντου θα μιλήσουν η φιλόλογος Χάρις Κόντου και ο διδάσκων καθηγητής στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Παν/μίου Αιγαίου Σωτήρης Ντάλης.

Στο θεατρικό αναλόγιο διαβάζουν η ηθοποιός Τένια Τζημέα και η Λίζα Κόντου, τραγουδά η Λίλιαν Τσατσαρώνη και στο πιάνο η Δήμητρα Κακάκη. Θα ακουστούν τραγούδια του Γιώργου Καγιαλίκου και πολλών άλλων γνωστών συνθετών, καθώς και μουσική σύνθεση της Χάρις Κόντου. Συμμετέχουν και οι οικοδεσπότες του Ιδιόμελου, Γεωργία Δεληγιαννοπούλου και Μανώλης Γιούργος.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 19.00
Κρατήσεις απαραίτητες: 2106817042

Χώρος Τέχνης “Ιδιόμελο”
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κων/νου, Μαρούσι
(πλησίον ΗΣΑΠ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ
Σκηνοθεσία: Λίζα Κόντου


Παίζουν: Τένια Τζημέα, Λίζα Κόντου, Λίλιαν Τσατσαρώνη, Δήμητρα Κακάκη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b