MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Dakota Johnson: Δεν αφήνει τη μαμά της να την δει στις “50 Αποχρώσεις του Γκρι”

Οι περισσότερες ηθοποιοί θέλουν οι γονείς τους να τις βλέπουν στα έργα τους και να είναι περήφανοι γι’ αυτές. Κι όμως, η πρωταγωνίστρια των κινηματογραφικών “50 Αποχρώσεων του Γκρι” δεν θέλει σε καμία περίπτωση η μητέρα της να δει την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όποιος ξέρει τι περίπου είναι το συγκεκριμένο μυθιστόρημα (το πρώτο της ερωτικής τριλογίας της E. L. James) καταλαβαίνει αρκετά τους λόγους, για τους οποίους η πρωταγωνίστρια Dakota Johnson δεν θέλει η μητέρα της, Melanie Griffith, να δει την ταινία. 
 
Το παραδέχθηκε η ίδια η Griffith, μιλώντας στο κουτσομπολίστικο site TMZ. “Όχι δεν θα το δω [το έργο]. Γιατί η κόρη μου δεν θέλει. Και δεν νομίζω ότι θα είναι σωστό.”

Η Melanie Griffith είναι τώρα πια 57 ετών. Στο κινηματογραφικό παρελθόν της είχε κι αυτή τις σέξι στιγμές της. Παρ’ όλ’ αυτά, η Dakota Johnson, κόρη της ηθοποιού και του σκληρού του Μαϊάμι (για όσους θυμούνται) Don Johnson, προτιμά την απουσία της μαμάς της από την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας, με το αρκετά ερωτικό περιεχόμενο.

Όσο για την ίδια την ταινία, θα έρθει στην Ελλάδα στις 12 Φεβρουαρίου του 2015, σε δύο μήνες περίπου από τώρα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b