MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν θέλει να είναι πια ηθοποιός η Angelina Jolie

Η Angelina Jolie είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της εποχής μας. Ωστόσο, φαίνεται ότι μετά από τόσες επιτυχίες, πλέον την γοητεύει περισσότερο η καρέκλα του σκηνοθέτη από την υποκριτική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξή της στο DuJour η ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι η υποκριτική της ήταν πάντα δύσκολη κι ότι η θέση του σκηνοθέτη την γοητεύει πια περισσότερο:

“Ποτέ δεν ένιωθα άνετα σαν ηθοποιός. Ποτέ δεν το λάτρεψα το να στέκομαι μπροστά στην κάμερα. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να σκηνοθετήσω, αλλά ελπίζω ότι μπορώ να κάνω μια καριέρα σε αυτό, γιατί νιώθω πολύ πιο ευτυχισμένη” παραδέχθηκε η Jolie. Κι όταν της έγινε η ερώτηση, αν σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική, η ηθοποιός απάντησε: “Οπωσδήποτε!”

Στο προσεχές μέλλον για την ηθοποιό βρίσκονται στο πρόγραμμα διάφορα project, όπου είτε σκηνοθετεί, είτε παίζει κάποιον ρόλο. Για παράδειγμα, στις πολυαναμενόμενες ταινίες ανήκει το “Αλύγιστος”, του οποίου την σκηνοθεσία υπογράφει η Jolie, ενώ το σενάριο ανήκει (μεταξύ άλλων) στους σπουδαίους αδερφούς Coen. Η ταινία μιλάει για έναν ολυμπιονίκη, τον Louis Zamberini, που πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Ιάπωνες στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και θα έρθει στην Ελλάδα την πρωτοχρονιά του 2015.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b