MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποκαλύφθηκε το άγαλμα της Amy Winehouse στο Λονδίνο

Ένα άγαλμα πραγματικού μεγέθους της διάσημης τραγουδίστριας Amy Winehouse έχει τοποθετηθεί Camden. Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν με την παρουσία των δύο γονιών της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, αλλά και εκατοντάδων οπαδών της, που δεν την έχουν ξεχάσει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το άγαλμα είναι από μπρούτζο και παρουσιάζει την Winehouse με τη χαρακτηριστική της κόμμωση, ένα κολιέ με το άστρο του Δαβίδ και ένα ζωντανό κόκκινο τριαντάφυλλο στα μαλλιά της. Επίσης, φοράει τακούνια και φουστάνι στράπλες και πλισέ.

Θαυμαστές της νεκρής τραγουδίστριας ταξίδεψαν από την Ευρώπη αλλά ακόμα κι από τη Χαβάη για να δουν το μνημείο στο βόρειο Λονδίνο. Ο γλύπτης Scott Eaton δήλωσε πως εύχεται να είναι “ανακλαστικό και στοχαστικό” και χειροκροτήθηκε από το κοινό, μόλις το άγαλμα αποκαλύφθηκε  στο κοινό.

Ο πατέρας της Winehouse, ο Mitch, ήταν συγκινητικός, καθώς αποχαιρέτησε την κόρη του, δίνοντας ένα φιλί στο μάγουλο του αγάλματος. Είπε: “Είναι μία ημέρα με ανάμικτα συναισθήματα. Δεν βάζουν αγάλματα για ζωντανούς ανθρώπους κι αυτό ενισχύει την αίσθηση ότι σε φυσικό επίπεδο η Amy δεν είναι πια μαζί μας. Όμως πνευματικά δεν θα μας αφήσει ποτέ. Αισθάνομαι πολύ, πολύ δυστυχισμένος. Δεν έπρεπε να ήμασταν εδώ, αλλά είμαστε.”

Όμως, το άγαλμα είχε και τις θετικές πλευρές του, για τον πατέρα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας. “Κάνοντας ανθρώπους να έρθουν εδώ, να περάσουν λίγη ώρα με την Amy και να βάλουν ένα λουλούδι στα μαλλιά της και να τη θυμούνται με θετικό τρόπο- αυτό είναι για μένα υπέροχο.”

Κι η μητέρα της Amy μίλησε: “Είμαι ικανοποιημένη με το άγαλμα, γιατί μπορείς να δεις ότι είναι η Amy.” 
1Amy-Winehouse-statue-005

Και δήλωσε ακόμα ότι το Camden είναι ο τόπος στον οποίο ανήκει πλέον η Amy. 

Η τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση, λόγω του αλκοόλ, στην ηλικία των 27 ετών.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b