MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Master Alarm by Tolis Koutras: το κομμάτι και ο dj που θα σε “αποπλανήσουν”

Αν παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στη house μουσική, πιθανόν να είχες ακούσει το “Twisted Mind” (Plasteline Records), την πρώτη παραγωγή του dj Τόλη Κούτρα, που σημείωσε μια επιτυχημένη πορεία και έβαλε τον δύο φορές βραβευμένο στον διεθνή διαγωνισμό “Movida Corona” δημιουργό του, στον χάρτη των αξιοπρόσεκτων μουσικών παραγωγών.

Monopoli Team

Αυτό το φθινόπωρο, ο νεοανερχόμενος dj-παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής θα κυκλοφορήσει το νέο του EP με τίτλο “Master Alarm”: ένα underground track ιδανικό για after hour parties με φόντο το ξημέρωμα, που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να εδραιώσουν ένα κομμάτι κι έναν dj στην συνείδηση του ενημερωμένου κοινού της house μουσικής.

To “Master Alarm” αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα απο την δισκογραφική εταιρία Groovonik Records στις 6 Οκτωβρίου 2014, με διάθεση σε ψηφιακή μορφή από το www.itunes.com , το www.beatport.com, το www.amazon.com , το www.junodownload.com και το www.traxsource.com .

masteralarmΜε την κυκλοφορία αυτή, ο Τόλης Κούτρας εντείνει την παρουσία του ως μουσικός παραγωγός στον χώρο της deep house, tech και nu disco σκηνής και τεκμηριώνει έμπρακτα την εξέλιξή του. Στο “Master Alarm” κυριαρχεί ο underground ήχος, βασισμένος σε deep bass lines και funky κρουστά, που φτιάχνουν ατμόσφαιρα για dance καταστάσεις. Αποκορύφωμα τα vibes με trippy στοιχεία, τα οποία σε κρατούν μέχρι το τέλος του track, και αποτελούν ιδανική μουσική επένδυση για ένα after hour party με φόντο το ξημέρωμα.

Ο Τόλης Κούτρας είναι ήδη βραβευμένος δύο φορές (2011 & 2012) ως ένας από τους καλύτερους House Djs στον διεθνή διαγωνισμό “Movida Corona“, με πολύ μεγάλη εμπειρία σε club events. Με το “Master Alarm” αφήνει ξεκάθαρα το μουσικό του στίγμα στους fans της deep-tech house μουσικής και όχι μόνο. Ένα EP άξιο προσοχής, που αποδεικνύει πως οι Έλληνες μουσικοί παραγωγοί έχουν πολλά να επιδείξουν!

Info links:
http://www.toliskoutras.com/
" target="_blank">
" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=–AMSkcgQsA
https://www.facebook.com/Groovonik?fref=ts
https://www.facebook.com/plstln
" target="_blank">

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b