Βίντεο από την sold out συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Βεάκειο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΈνα εντυπωσιακό βίντεο από την sold out συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα (Δευτέρα 28 Ιουλίου) στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, εξασφάλισε ο γνωστός στους πιστούς φίλους του είδους φωτογράφος, Γιάννης Μαργετουσάκης.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ φωτογράφος Γιάννης Μαργετουσάκης κατέγραψε ακόμα μια συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, μόνο που αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε μόνο στη τέχνη της φωτογραφίας. Όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο live θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο Βεάκειο νοητά μέσα από ένα εντυπωσιακό video, με απίστευτα πλάνα.
Το εν λόγω βίντεο μόλις κυκλοφόρησε από το προσωπικό κανάλι του δημιουργού στο youtube. Απολαύστε ελεύθερα -χάρη στο Γιάννη Μαργετουσάκη- !
Επισκεφτείτε εδώ το κανάλι του Γιάννη Μαργετουσάκη, και περιηγηθείτε σε επιπλέον υλικό καταγραφής από άλλες συναυλίες δια χειρός του φωτογράφου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Κάσσυ: Το βραβευμένο έργο του Ανδρέα Φλουράκη έρχεται στη ΦΙΑΤ
Το Θαύμα: Η πολιτική αλληγορία του Giuseppe Massa επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης
Αμερικανικός Βούβαλος, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου για 2η χρονιά στο Θέατρο Σημείο
Δεκάξι: Η μαύρη κωμωδία του Γιάννη Κεντρωτά για 2η χρονιά στο Θέατρο 104
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο
Παραλλαγές Πάπιας, του David Mamet για 2η χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη
Ο Romain Gavras έρχεται στην Στέγη για ένα masterclass πάνω στην επιδραστικότητα της εικόνας
Τα Ημερολόγια: Συνεχίζεται στο Ναύπλιο η μεγάλη έκθεση για τον Χρήστο Μποκόρο
Οι Από Κάτω, της Ζέτης Φίτσιου για 2η χρονιά στο Θέατρο Auditorium
Το Κουαρτέτο Μοντιλιάνι ανοίγει τον κύκλο «Μπετόβεν 200» στο Μέγαρο Μουσικής