MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το βραβευμένο “Αυγουστιάτικο γεύμα στη Ρώμη” στην Καλλιθέα με ελεύθερη είσοδο

Μια βραβευμένη ιταλική κωμωδία του 2008 “Αυγουστιάτικο γεύμα στη Ρώμη” θα προβληθεί την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Αυγούστου στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας “Σοφία Λασκαρίδου” στην οδό Λασκαρίδου 120. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Τζάνι είναι το μοναχοπαίδι της χήρας μητέρας του με την οποία ζει ακόμα μαζί, σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Ρώμης, αν και έχει προ πολλού αφήσει πίσω του την πρώτη του νιότη. Την εβδομάδα πριν την αργία του Δεκαπενταύγουστου, ο Τζάνι “καταδυναστεύεται” από την παρουσία τεσσάρων δυναμικών γυναικών μιας… κάποιας ηλικίας που αναγκάζεται να φιλοξενήσει, αλλά δείχνοντας ασυνήθιστο ηρωισμό κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τις ευχαριστήσει…

Η ταινία ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2008 όπου κέρδισε τρία βραβεία. Στη συνέχεια προβλήθηκε σε σημαντικά φεστιβάλ όπως τα: Seattle I.F.F., San Francisco I.F.F. Rotterdam F.F., London F.F. Στην Ιταλία η ταινία γνώρισε αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία με περισσότερα από τρία εκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις και θεωρήθηκε η πιο επιτυχημένη low budget κωμωδία της χρονιάς.

Ιταλία, 2008, Έγχρωμο- Διάρκεια : 75′
Με τους: Βαλέρια ντε Φραντσίσις, Μαρίνα Κατσότι, Μαρία Καλί, Τζάνι ντι Γκρεγκόριο.
| Κωμωδία |

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b