MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θες μια βραδιά που να ξεπερνά κάθε προσδοκία; Ο ΟΤΕ το ξέρει και φροντίζει για σένα!

Οι μουσικές εκδηλώσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ συνεχίζονται με μια ειδική προσφορά. Ο λόγος για την αποκλειστική συναυλία με τις ΜΕΛΙSSES, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στις 15 Ιουλίου (Η συναυλία του συγκροτήματος MEΛISSES μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου. Η προγραμματισμένη συναυλία της 15/7 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω δυσμενών καιρικών προβλέψεων και μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00. Ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί). Mαζί τους, special guest ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Monopoli Team

Το αγαπημένο μας συγκρότημα θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, και μάλιστα σε ξεχωριστή τιμή, χάρη στη χορηγία του ΟΤΕ. Αρκεί, λοιπόν, η επίδειξη και μόνο του λογαριασμού ΟΤΕ και έως και 4 εισιτήρια θα γίνουν δικά σας με έκπτωση, δηλαδή μόνο 5 ευρώ το εισιτήριο.

Ένας κήπος γεμάτος μελωδικές ΜΕΛΙSSES στην καρδιά της Αθήνας περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ για μια μουσική βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση. Το μόνο που μένει είναι να φορέσουμε την καλύτερή μας διάθεση και η “πτήση” πάνω στο ρυθμό και τις νότες θα ξεκινήσει.

Η επιθυμία σου για να ξεχωριστές μουσικές βραδιές είναι για τον ΟΤΕ έμπνευση.

MEGAROOTE

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b