MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
24
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άγνωστοι γδύνουν αγνώστους σε διαφημιστικό video για τη σειρά “Masters of Sex”

Την Tatia Pilieva, δημιουργό του viral video “First Kiss” (Πρώτο φιλί) προσέλαβε η Showtime για ένα αντίστοιχο video, που θα διαφημίσει τη σειρά “Masters of Sex”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορήσει στο Youtube το video “Undress me” (Γδύσε με), στο οποίο 20 άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους γίνονται ζευγάρια βγάζουν ο ένας τα ρούχα του άλλου και μένουν με τα εσώρουχα. Στη συνέχεια πέφτουν μαζί στο κρεβάτι. 

Καμία άλλη οδηγία δεν υπάρχει και κανένας άλλος κανόνας, όπως τόνισε και η σκηνοθέτις. Το αποτέλεσμα ήταν ένα διασκεδαστικό video διάρκειας 3 λεπτών. 

Το video δημιουργήθηκε για την τηλεοπτική σειρά “Masters of Sex” ένα δράμα περιόδου με θέμα δύο πρωτοπόρους στη μελέτη της σεξουαλικότητας, τον William Masters και τη Virginia Johnson. Όπως αναφέρεται άλλωστε στην αρχή του video “Το 1957 οι William Masters και Virginia Johnson ξεκίνησαν να ζητούν από άνδρες και γυναίκες να γδυθούν για χάρη της επιστήμης. Το 2014 τιμούμε την ριζοσπαστική τους έρευνα με 20 αγνώστους, που γδύνουν ο ένας τον άλλο για πλάκα”.

Ο Β κύκλος της σειράς Masters of Sex ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες (13 Ιουλίου) και θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου. 

 

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μερικές καταστροφικές πλημμύρες και ένα Συμβούλιο Ειρήνης μετά
Επίκαιρα
Airbnb: Αυτή είναι η μέση ημερήσια τιμή στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Υβριδική εργασία και «πόλεις των 15 λεπτών»
Art & Culture
Στην πρόβα: «Μπεν και Ίμο» - Δύο ιδιοφυίες της βρετανικής μουσικής ζωντανεύουν ξανά στην ΕΛΣ
Αφιέρωμα
Hamnet: Όταν το πένθος το βιώνει μια μητέρα
Επίκαιρα
Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας
Art & Culture
"Δάκρυ στο Φίδι" στο Bios (video)
Επίκαιρα
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Η Πρωτοβουλία Cycladic Identity ανακοινώνει την 4η φάση χρηματοδότησης προγραμμάτων
Επίκαιρα
Αυτοί ήταν οι δημοφιλέστεροι νησιωτικοί προορισμοί για Έλληνες και ξένους το 2025
Επίκαιρα
Ελλάδα: Το 35,5% του εισοδήματος πηγαίνει στη στέγη – Νέα μελέτη της διαΝΕΟσις
Αφιέρωμα
Η Dolly Parton γίνεται 80 – Μια ωδή σε ένα μουσικό είδωλο, πηγή έμπνευσης
Επίκαιρα
Νέα 48ωρη απεργία των ταξί στις 20 και 21 Ιανουαρίου