MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Σε ρυθμούς Terra Vibe και Rockwave Festival κινείται η ατζέντα αυτού του καλλιτεχνικού τριημέρου. Όμως και στο σινεμά προβάλλονται πολλές σημαντικές ταινίες, ενώ το θέατρο δίνει πάντα το «παρών» με σημαντικές παραστάσεις σε Αθήνα κι Επίδαυρο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Το πολυσυλλεκτικό και …απρόβλεπτο Rockwave Festival 2014 είναι γεγονός! Το Rockwave Festival γιορτάζει τα 19 του χρόνια με δύο σκηνές. Eric Burdon, Calexico, Active Member, Γιάννης Χαρούλης, Νατάσσα Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες (συνολικά πάνω από 40) δίνουν την ενέργειά τους στην σκηνή.
Παρ, Σαβ στο Terra Vibe
Μεταφορά: Τα λεωφορεία για TerraVibe Park θα ξεκινούν από τον σταθμό Λαρίσης και το σταθμό του μετρό Ελληνικού. Oι ώρες είναι οι εξής: 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 & 21.00.

Μανώλης Φάμελλος και Nalyssa Green στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής: Το “Παρ’ ολίγον Kουαρτέτο” του Μανώλη Φάμελλου και της υποσχόμενης Nalyssa Green, είναι ένα διαρκές ζωντανό πείραμα που μεταφέρει νέα αλλά και παλιότερα τραγούδια του Μανώλη και της Nalyssa σε ένα άλλο ηχητικό τοπίο ακολουθώντας το εσωτερικό τους φως… ή σκοτάδι.
Κήπος Μεγάρου Μουσικής- Παρ. 21:00

ΣΙΝΕΜΑ

Ο Κύκλος των Αναμνήσεων: Με λαμπερούς πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον Κόλιν Φερθ, η ταινία του Τζόναθαν Τεπλίτζκι είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του Ερικ Λόμαξ, μια ρομαντική ιστορία με φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το έργο θίγει τα ψυχολογικά τραύματα των στρατιωτών που επιστρέφουν από τον πόλεμο, αλλά και τα βασανιστήρια, στα οποία έχουν υποβληθεί.

Ο Απρόβλεπτος κος Σπίβετ: Ο σκηνοθέτης της Αμελί Ζαν Πιερ Ζενέ επιστρέφει με τη δεύτερη αγγλόφωνη και πρώτη 3D ταινία του. Στο ρόλο του “Απρόβλεπτου κου Σπίβετ” ο χαρισματικός μικρός Kyle Catlett.
1The-Young-and-Prodigious-Spivet-Image-02-535x285

ΘΕΑΤΡΟ

Προμηθέας Δεσμώτης στην Επίδαυρο: Το σπουδαίο έργο του Αισχύλου σε μοντέρνα ματιά από τον Έκτορα Λυγίζο.Στο πλευρό του σημαντικοί ηθοποιοί, όπως η Στεφανία Γουλιώτη, η Άννα Μάσχα, ο Θάνος Τοκάκης
Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου- Σάββατο 21:00

Οι ληστές του Σίλλερ στην Πειραιώς 260: Το νεανικό αριστούργημα του μεγάλου Γερμανού ρομαντικού, το οποίο έχει πάνω από 30 χρόνια να παρουσιαστεί στην Ελλάδα, επέλεξε για την πρώτη της συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών η νεαρή σκηνοθέτις Ιώ Βουλγαράκη.
Πειραιώς 260- Παρ. Σαβ. 21:00

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b