MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

George Clooney εναντίον βρετανικής εφημερίδας: Βάζετε σε κίνδυνο την οικογένειά μου!

Γνωστή βρετανική κουτσομπολίστικη εφημερίδα έκανε έξω φρενών τον σταρ του σινεμά George Clooney με ένα δημοσίευμά της. Κι η απάντησή του ήταν καταπέλτης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο αναφερόταν πως η μέλλουσα πεθερά του Clooney είχε πρόβλημα με το γάμο της κόρης της Amal Alamuddin με τον Αμερικανό ηθοποιό για θρησκευτικούς λόγους. Ο George Clooney απάντησε άμεσα στο δημοσίευμα, δηλώνοντας πως αυτή τη φορά η Daily Mail το παράκανε. 

Η απάντηση του δημοσιεύθηκε στο USA Today: “Κατ’ αρχάς, τίποτα από την ιστορία δεν είναι αλήθεια. Η μητέρα της Amal δεν είναι Druze (μία κλειστή θρησκευτική σέκτα της Μέσης Ανατολής.) Δεν έχει βρεθεί στη Βηρυτό από τότε που αρχίσαμε εγώ κι Amal να βγαίνουμε και δεν είναι με κανέναν τρόπο ενάντια στο γάμο.” 

Το θέμα για τον Clooney όμως είναι άλλο. Όπως δηλώνει ο ηθοποιός, έχει συνηθίσει τις κατασκευασμένες ιστορίες της Daily Mail. Όπως δηλώνει ο ηθοποιός, η εφημερίδα επινοεί ιστορίες μερικές φορές κάθε εβδομάδα.

“Αν κατασκεύασαν την ιστορία της εγκυμοσύνης της Amal, ή ότι ο γάμος θα γίνει στο σκηνικό του Downton Abbey, ή ότι θα βάλω υποψηφιότητα ή άλλες ηλίθιες ιστορίες που κάθονται στους υπολογιστές τους και επινοούν, δεν με νοιάζει.”  

Αυτό που τον νοιάζει είναι ότι η εφημερίδα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις θρησκευτικές διαφορές και τη λανθάνουσα έλλειψη ανεκτικότητας, για να κερδίσει αναγνωσιμότητα. Κι όπως λέει, αυτή η στρατηγική είναι “επιεικώς ανεύθυνη και πιο ορθά επικίνδυνη. Έχουμε μέλη οικογένειας σε όλο τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα πυροδοτούσε αντιδράσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με μόνο σκοπό να πουλήσει εφημερίδες, θα έπρεπε να θεωρείται έγκλημα”. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b