MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Grimsby: Δείτε φωτογραφία με τη νέα μεταμφίεση του Sacha Baron Cohen

Ο Sacha Baron Cohen είναι ένας χαμαιλέοντας της κωμωδίας. Τον έχουμε δει να μεταμορφώνεται από Borat σε Ali G, από τον γκέι Bruno στον Δικτάτορα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η επόμενη ταινία, στην οποία θα τον δούμε να παίζει, είναι το Grimsby. Σε αυτήν την ταινία, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2015, ο Sacha Baron Cohen θα παίζει έναν “καμμένο” χούλιγκαν. Ο αδερφός του, όμως, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μυστικούς πράκτορες της Αγγλίας- κάτι σαν τον James Bond δηλαδή. 

Τα προβλήματα και για τους δύο ξεκινούν, όταν αναγκάζονται να συνεργαστούν σε μία περίεργη αποστολή. Το ρόλο του μυστικού πράκτορα- αδερφού του Cohen, θα τον παίξει ο Mark Strong. Ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε κατασκοπικό θρίλερ, την ταινία “Ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι” το 2011. Το σενάριο είναι των Sacha Baron Cohen, Phil Johnston και Peter Baynham, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Louis Leterrier.  

Ο Eric Idle, μέλος των Monty Python, ενώ έκανε τον περίπατό του, έπεσε πάνω στα γυρίσματα της ταινίας και έβγαλε μια φωτογραφία με τον Sasha Baron Cohen, ο οποίος φορούσε ποδοσφαιρική στολή και είχε περίεργο μαλλί. Ο Idle πόσταρε τη φωτογραφία του στο Twitter και έδωσε έτσι μια πρόγευση του πώς θα δούμε “μεταμορφωμένο” τον Cohen. 
1sasha baron cohen

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b