MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 24ωρο της ντροπής περνάει η σέξι “ξανθιά” Elizabeth Banks (trailer)

Ένα κωμικό και αρκετά kinky 24ωρο μιας ξανθιάς θα ζήσουμε με την σέξι ηθοποιό Ελίζαμπεθ Μπανκς (“The Hunger Games”). Μαζί της εμφανίζεται κι ο γοητευτικός Τζέιμς Μάρσντεν (“X-Men”).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία με ελληνικό τίτλο “Το 24ωρο μιας ξανθιάς” έχει ως αυθεντικό τίτλο το “Walk of Shame”, που σημαίνει “ο περίπατος της ντροπής”. Πρόκειται για λογοπαίχνιο, που παίζει με τον όρο “Walk of Fame” (τον γνωστό δρόμο με τα αστέρια, του Hollywood), ο οποίος γίνεται walk of shame για την φιλόδοξη πρωταγωνίστρια, που αναμένεται να περάσει εξευτελιστικά (και αστεία) βάσανα. Το έργο θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου από τη Village Films.

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς παίζει τη Μέγκαν, μια φιλόδοξη (και ξανθιά) δημοσιογράφο από το Λος Άντζελες. Αυτή, μετά από μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, λαμβάνει τηλεφωνικό μήνυμα από τον ατζέντη της ο οποίος της ανακοινώνει πως κατάφερε να πάρει τη δουλειά των ονείρων της υπό έναν όρο: θα πρέπει να συναντήσει το νέο της αφεντικό μέχρι τις 5 το ίδιο απόγευμα.

Εύκολο ακούγεται, αλλά… πάντα υπάρχει και το αλλά! Απομονωμένη σε μια άγνωστη περιοχή, χωρίς χρήματα, τηλέφωνο, ή αυτοκίνητο, θα μπλεχτεί σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Μπριλ- Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζέιμς Μάρσντεν

1walk-of-shame-image07

Δείτε το trailer της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b