MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mick Jagger: Ρυτιδιασμένοι γέροι που κάνουν “αρπαχτή” οι Monty Python

Ο πολύς Mick Jagger, ο frontman των Rolling Stones, που δίνουν συναυλίες σε όλο τον κόσμο εδώ και μισόν αιώνα, κατηγορεί τους Monty Python ότι έχουν γεράσει! Αναρωτιέται αν υπάρχουν ακόμα αυτοί, αλλά και ποιός θέλει να το ξαναδεί αυτό. “Υποθέτω ότι θα είναι αρκετά ακριβό”, δήλωσε ο Jagger αναφερόμενος στο show της επανένωσης των εν ζωή Monty Python.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Ποιός θέλει να το ξαναδεί αυτό; Είχε πλάκα τη δεκαετία του 60”, συνέχισε χολερικά ο διάσημος μουσικός. Και το χόντρυνε ακόμα περισσότερο, χαρακτηρίζοντας τους Monty Python “ρυτιδιασμένα γεροντάκια που προσπαθούν να ξαναζήσουν τη νιότη τους και να βγάλουν έναν σκασμό χρήματα”. 

Είπε ακόμα: “Ο καλύτερος από αυτούς έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.” (Αναφέρεται στον Graham Arthur Chapman, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1989 από καρκίνο). “Tα έχουμε όλα ξαναδεί. Τα έχουν όλα ανεβάσει στο YouTube.”

Στη συνέχεια, ο βοηθός του Jagger τον ρωτά τι τραγούδια θα πει στην επόμενη συναυλία των Rolling Stone. “Ξεκινήστε με κάτι που ξέρουν όλοι, όπως το Let’s Spend the Night Together, στη συνέχεια βάλτε το Get off my Cloud, μετά το Satisfaction.” Ο βοηθός του προτείνει το σκετσάκι των Python “Dead Parrot Sketch”. Και ο Jagger απαντάει: “Ναι, το Dead Parrot Sketch” (το σκετς του ψόφιου παπαγάλου).

To video είναι διαφημιστικό και ο Jagger κάνει πλάκα! Φυσικά, πρόκειται για μια επίδειξη αγγλικού σαρκαστικού χιούμορ και έξυπνου marketing. O Jagger στην πραγματικότητα διαφημίζει με χιούμορ τους Monty Python και την επανένωσή τους. Άλλωστε, από όλους τους ανθρώπους, ο μόνος που δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιους σαν “γέρους” που κάνουν καριέρα στη showbiz, ενώ ο κόσμος έχει βαρεθεί να τους βλέπει, θα ήταν αυτός. (Υπάρχει αρκετή δόση υπόγειου αυτοσαρκασμού στο video). 

Όσο για το show των Python, τιτλοφορείται «One Down, Five to Go» (δηλαδή σε ελεύθερη απόδοση «Ένας στο χώμα, απομένουν πέντε»). Ο προϋπολογισμός του έφτασε τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ και θα περιλαμβάνει διάφορα σκετς, τραγούδια και χορούς. Θα ανέβει στην O2 Arena- χωρητικότητας 14 χιλιάδων θεατών (τεράστιος αριθμός για θεατρικό έργο). Κι αναμένεται ότι θα είναι κατάμεστη από 14.000 θεατές κάθε βράδυ. Είναι ενδεικτικό ότι τα εισιτήρια της πρώτης  παράστασης  (από τις 10)εξαντλήθηκαν μέσα σε 44 δευτερόλεπτα.
1Monty-Python
Θα έχουν guest star τον διάσημο φυσικό Stephen Hawking. Σύμφωνα με τον Eric Idle ο Hawking είναι διάσημος φαν της κωμικής ομάδας. Θα παρουσιαστεί στο Show σε video, όπου θα συνομιλεί με τον καθηγητή Brian Cox (νεαρό καθηγητή Φυσικής, που έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε κωμικό show στη βρετανική τηλεόραση). 

Η τελευταία παράσταση θα αναμεταδοθεί απευθείας σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο, ως ένα «τελευταίο αντίο» της ομάδας στους πιστούς οπαδούς της.

Στην Ελλάδα, η παράσταση θα προβληθεί ζωντανά Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 στις 21.00 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (Κηφισίας 109 – Μετρό Πανόρμου).

Διαβάστε περισσότερα: Monty Python live στην οθόνη του Δαναού

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b