MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 22 ευρώ για τη συναυλία των 2Cellos

Η φετινή συναυλία των 2CELLOS την Τρίτη 15 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο “talk of the town”. Λιγότερο από ένας μήνας απομένει και τα εισιτήρια δείχνουν να εξαντλούνται με κάτι παραπάνω από γρήγορους ρυθμούς. Προλάβετε γιατί εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια των 18 και 22 ευρώ, αλλά και των καθήμενων.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

To απόλυτο μουσικό viral των τελευταίο χρόνων. 2 Cello που παίρνουν φωτιά και ξεσηκώνουν το κοινό με διασκευές πάνω σε τραγούδια που έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές, αλλά σε καμία περίπτωση κατ’αυτόν τον τρόπο. Ο Michael Jackson, οι Muse, η Rihanna, οι U2 και ένα σωρό ακόμη, διασκευασμένοι από ένα εκρηκτικό δίδυμο που ξεκινάει από την κεντρική Ευρώπη, ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου, συνεργάζεται με τον απόλυτο Βρετανό Sir Elton John και τους Red Hot Chilli Peppers, για να καταλήξουν στη χώρα μας και να χαρίσουν στο κοινό της Ελλάδας την πιο δυνατή συναυλιακή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού.

Δυο τσέλο παίρνουν φωτιά και ξεσηκώνουν το κοινό με απόλυτα ανατρεπτικές διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών. H Rock συναντά την κλασική και ο ηλεκτρισμός τα ακουστικά όργανα, σε μια απροσδόκητη playlist που ξεκινάει από το “Smooth Criminal” του Michael Jackson και το “With Or Without You” των θρυλικών U2, για να καταλήξει στο “Smells Like teen Spirit” των Nirvana, το “Thunderstruck” των AC-DC και το “We found love” της απόλυτης Diva της Pop, Rihanna . Όλα αυτά, είναι εκείνα που κάνουν το live των 2CELLOS να γεμίζει στάδια παγκοσμίως και να θεωρείται μια ανεπανάληπτη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Οι δύο Κροάτες που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το πιο εκστατικό πάντρεμα της κλασικής μουσικής με τη ροκ, φαίνεται να έχουν προκαλέσει πανικό με τον ερχομό τους. Η βραδιά αναμένεται μοναδική, με πολλή μουσική, visuals και τεράστιες led οθόνες, σε μια παραγωγή που φέρει την υπογραφή του Gazarte. Τέλος η μουσική γιορτή θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό after show Party με Dj set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6 στην ταράτσα του Gazarte .
Βιαστείτε! Τα εισιτήρια εξαντλούνται.

Info
Τεχνόπολις, Πειραιώς 100 & Περσεφόνης, Γκάζι
Doors Open : 20.00
Τιμές Εισιτηρίων
Όρθιοι: 18€ (SOLD OUT), 22€ (SOLD OUT), 25€ (γενική είσοδος)
Καθήμενοι : 25 (Sold Out), 35 (Sold Out)
Προπώληση : gazArte, Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, SevenSpots

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b