MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο “ακατάλληλο” trailer για το Sex Tape της Cameron Diaz

Η νέα ταινία της Cameron Diaz με τον τίτλο “Sex Tape” κυκλοφόρησε κι ένα ακόμα πιο πιπεράτο trailer, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως “red band” (κατάλληλο για παρακολούθηση από 17 και πάνω). Σε αυτό βλέπουμε τον αρκετά kinky χαρακτήρα της ξέφρενης σέξι κωμωδίας. To trailer είναι αρκετά σέξι, αλλά δεν έχει πολύ τολμηρές ερωτικές σκηνές. Όμως, οι καταστάσεις και τα διάφορα ερωτικής φύσεως αντικείμενα που εμφανίζονται επέβαλαν τον χαρακτηρισμό R.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, η Cameron Diaz είναι παντρεμένη με τον Jason Segel. Μολονότι και σε αυτή την ταινία είναι κούκλα με τέλειο κορμί, ο γάμος της περνάει κρίση. Για να τον αναθερμάνει το ζεύγος δημιουργεί ένα sex tape. Μόνο που ο γκαφατζής σύζυγός της, από λάθος κάνει upload το ερωτικό τους video, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Jake Kasdan, ο οποίος έχει ξαναδουλέψει με την Cameron Diaz στο “Άτακτη Καθηγήτρια” (2011). Εκτός από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην ταινία παίζουν και οι Rob Lowe και Jack Black.

Η ταινία έρχεται στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου. 

Δείτε το Red Band Trailer του Sex Tape:

[iframe src=”http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:uma:video:mtv.com:1055390/cp~vid%3D1055390%26instance%3Dmtv%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A1055390″ width=”512″ height=”288″ frameborder=”0″ ]

Get More: Rob Corddry, Jason Segel, Cameron Diaz, Movie Trailers, Celebrity News

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b