MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιατί ο Άνταμ Σάντλερ και η Ντρου Μπάριμορ είναι μαζί στις ταινίες

“Μαζί με το ζόρι” στην ταινία, αλλά για τρίτη φορά στην πραγματικότητα. ο Άνταμ Σάντλερ και η Ντρου Μπάριμορ συμπρωταγωνιστούν παίζοντας ένα αταίριαστο δίδυμο στην ρομαντική κομεντί του Φρανκ Κοράτσι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όμως στην πραγματική τους ζωή μάλλον εύκολα ταιριάζουν, καθώς είναι η τρίτη φορά που συμπρωταγωνιστούν σε ταινία. 

Μάλιστα, η Ντρου Μπάριμορ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι η ίδια πίεζε τον Σάντλερ να συνεργαστούν μαζί  ήδη από την εποχή του “Ένας τραγουδιστής για το γάμο μου”. Παραδέχεται ότι του είχε πει “Πρέπει να βρούμε κάτι, για να συνεργαστούμε, γιατί είμαστε κινηματογραφικές αδερφές ψυχές.”

Κι όπως ομολογεί η ηθοποιός, αυτό μπορεί να ακούστηκε εντελώς τρελό στον Σάντλερ, γιατί δεν την ήξερε καθόλου τότε. Τελικά, βρήκαν την ταινία “Ένας τραγουδιστής για το γάμο μου” το 1998, ενώ ακολούθησε και το “50 first dates” το 2004. 

Η τρίτη κοινή τους ταινία είναι το “Μαζί… με το ζόρι”. Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι single γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν πότε! Αφού όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, είναι καταδικασμένοι να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. 

Η ταινία “Μαζί… με το ζόρι” βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου από τη Village. 

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι, Σενάριο: Ιβάν Μέντσελ, Κλαιρ Σέρα
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b