MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hugh Jackman: Ξύρισε το κεφάλι του για χάρη της τέχνης!

Ένας από τους ωραίους του Hollywood θυσίασε τα μαλλιά του για χάρη της νέας του ταινίας. Ο λόγος για τον πολύ Hugh Jackman, ο οποίος ξύρισε το κεφάλι του, για να παίξει τον πειρατή “Μαυρογένη” (Blackbeard) στην ταινία Pan.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To Pan προέρχεται από το Peter Pan. Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Joe Wright, θα στοχεύει στο ίδιο πάνω-κάτω κοινό που στόχευσε και η πολύ πετυχημένη Maleficent με την Angelina Jolie, δηλαδή τις οικογένειες. Βασίζεται στην διάσημη ιστορία του βρετανού συγγραφέα J.M. Barrie, η οποία γράφτηκε το 1904 ως θεατρικό έργο και το 1911 ως μυθιστόρημα. 

Ο Hugh Jackman θα παίζει τον πειρατή Μαυρογένη. Όχι, δεν θα είναι ο Captain Hook με άλλο όνομα, γιατί το ρόλο του Hook τον έχει πάρει άλλος. Ο ηθοποιός Garrett Hedlund. Στο καστ είναι ακόμα η Rooney Mara, η Amanda Seyfried, η Kara Delevingne, o Nonso Anozie από το Game of Thrones κ.α.

Ο Jackman, λοιπόν, για χάρη αυτής της ταινίας, θυσίασε τα μαλλιά του, ξυρίζοντάς τα γουλί. Όμως, μπορεί να μην έχει μαλλιά, αλλά έχει γένια- αλλιώς τι Μαυρογένης (Blackbeard) θα ήταν. Και για να δείξει τη θυσία που έκανε, για χάρη της τέχνης, δημοσίευσε φωτογραφία με το ξυρισμένο του κεφάλι στο Instagram.

Το κατά πόσο το κοινό θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ο λαμπερός πρωταγωνιστής θυσίασε τα μαλλιά του, για χάρη του ρόλου του, θα το μάθουμε τον Ιούλιο του 2015. Τότε έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b