MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιάννης Κότσιρας και Νικήτας Κλιντ στο δίσκο «Γεροντοπείσματα» του Δημήτρη Καρρά,

Στο τέταρτο τεύχος της σειράς δίσκων 45 στροφών με τίτλο «Γεροντοπείσματα» σε στίχους και μουσική Δημήτρη Καρρά, συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιάννης Κότσιρας με το τραγούδι «Ντροπή» και Νικήτας Κλιντ με το κομμάτι «Εγωισμοί».

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο δίσκος “Γεροντοπείσματα” είναι μια σειρά από 7 βινύλια 45 στροφών του Δημήτρη Καρρά. Το κάθε βινύλιο έχει 2 τραγούδια, ένα σε κάθε πλευρά. Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής τα 4 βινύλια από τα 7 που προορίζονται να κυκλοφορήσουν σε διάστημα 2 χρόνων. Το πρώτο τεύχος της σειράς είχε στη μια πλευρά το ντουέτο του Σωκράτη Μάλαμα με το Βασίλη Καρρά «Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε» και στη δεύτερη τη «Μισαλλοδοξία» ερμηνευμένη από τον ίδιο το συνθέτη Δημήτρη Καρρά. Στο δεύτερο τεύχος ακούμε το «Άκου το τραγούδι» από τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φώτη Ανδρικόπουλο & Λόλα Γιαννοπούλου και το «Οι τρελοί» σε στίχους & μουσική Νίκου Γύρα από τον Παναγιώτη Λάλεζα, ενώ στο τρίτο η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά το «Ρετιρέ» στην πρώτη πλευρά και ο Δημήτρης Καρράς με τη Λόλα Γιαννοπούλου το «Μάτια καθαρά».

Στην Α’ side του συγκεκριμένου βινυλίου βρίσκεται το κομμάτι του Γιάννη Κότσιρα, με τίτλο “Ντροπή” σε μια ερμηνεία έκπληξη, ενώ στην B’ side του βινυλίου ο Νικήτας Κλίντ (active member, Ρόδες) συμμετέχει σε ένα ακόμα κομμάτι πρόκληση με τίτλο “εγωισμοί”.

Τα σκίτσα του τέταρτου τεύχους ανέλαβε ο Κώστας Παντούλας και η Νίκη Μουσαδάκου που δημιουργεί το οπτικό κομμάτι.

Ακούστε εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b