MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nia Vardalos: Εξηγεί με απολαυστικό τρόπο γιατί κάνει το “Γάμος αλά ελληνικά 2”

Η ταινία “Γάμος αλά ελληνικά” σημείωσε παγκόσμια επιτυχία κι έκανε γνωστή την ελληνοκαναδέζα ηθοποίο Nia Vardalos το 2002. Και πώς να μη γίνει αυτό, όταν μία ταινία κόστους 5 εκατ. δολαρίων έβγαλε πάνω από 360 εκατ. δολάρια κέρδη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τώρα, η ηθοποιός και σεναριογράφος δηλώνει έτοιμη για τη δημιουργία του δεύτερου μέρους της ιστορίας του “γάμου αλά ελληνικά”. Η Νία Βαρντάλος, θα κρατήσει και πάλι τον ρόλο της Toula Portokalos, με τον John Corbett στο πλευρό της, ενώ θα γράφει και το σενάριο. 

Για να απαντήσει, μάλιστα, σε όσους βιάζονται να την κατηγορήσουν για την συνέχεια του “Γάμος αλά ελληνικά”σε δήλωση της τόνισε με καυστικό και απολαυστικό τρόπο: “Τώρα που βιώνω την εμπειρία της μητρότητας, είμαι έτοιμη να γράψω το επόμενο κεφάλαιο της οικογενειακής μου ιστορίας. Βέβαια, οι κακές γλώσσες θα πουν ότι ξέμεινα από λεφτά ή ότι θέλω να φιλήσω τον John Corbett ξανά. Ένα από αυτά  τα δύο είναι αλήθεια.”  (Ποιό άραγε;)

Στο δεύτερο μέρος της ταινίας, ένα οικογενειακό μυστικό αποκαλύπτεται και ενώνει ξανά την ελληνική οικογένεια. Στην ταινία ένας από τους παραγωγούς θα είναι ο πολύς Tom Hanks. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b