MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Athens Pride γιορτάζει στη Στέγη

Την Κυριακή 1 Ιουνίου, η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση μας προσκαλεί σε μια δροσερή βραδιά τέχνης, μουσικής και κοκτέιλ υποστηρίζοντας το 10ο Athens Pride.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η βραδιά ξεκινά στις 21.00, με ένα πότο καλωσορίσματος και ξενάγηση της έκθεσης street art, NO RESPECT, από την επιμελήτρια της έκθεσης, Μαριλένα Β. Καρρά. Συνεχίζεται στην ταράτσα με κοκτέιλ και ακούσματα world-jazz σε συναυλία από τους HUMAN TOUCH (David Lynch – σαξόφωνα, φλάουτο, Σταύρος Λάντσιας – πιάνο, ντραμς, Γιώτης Κιουρτσόγλου – μπάσα) από τις 22.30. (HUMAN TOUCH-David Lynch, Yiotis Kiourtsoglou, Stavros Lantsias) (Human Touch live at Sofia Jazz Peak Festival 2002).

H βραδιά θα κλείσει με DJ-set από τον Χρήστο Παπαμιχάλη.

673226 unnamed 2Φέτος, το ATHENS PRIDE διοργανώνει το 10ο ετήσιο φεστιβάλ του στις 14 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με παρέλαση, συναυλία και πάρτυ. Κατ’ αυτό τον τρόπο, αλλά και μέσω άλλων δράσεων και εκδηλώσεων, προβάλλει την ύπαρξη και προωθεί την αποδοχή των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών και τρανς (LGBT) ατόμων στην Ελλάδα, καθώς διεκδικεί τα δικαιώματά τους καταπολεμώντας τις διακρίσεις και την σιωπή.


Info

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών – Ίδρυμα Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Τηλ. 6974187383
Ώρα: 9 μ.μ.
Εισιτήριο: €15 (ελάχιστη δωρεά στο ATHENS PRIDE)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b