MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρευνα: Το νέο X-Men σαρώνει στο Box Office αποκλειστικά λόγω Jennifer Lawrence!

Το ότι η Jennifer Lawrence έχει άστρο το ξέρουν πολύ καλά εδώ και καιρό στην κινηματογραφική βιομηχανία, που λέγεται Hollywood. Η παρουσία της λοιπόν στη νέα ταινία X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα για την εμπορική επιτυχία της, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα μιας έρευνας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι “Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος” πήγαν εξαιρετικά καλά το πρώτο τριήμερο προβολής τους στο αμερικάνικο και το παγκόσμιο Box Office. Στην Αμερική σημείωσαν κέρδη 90,7 εκατ. δολαρίων, ενώ παγκοσμίως έφτασαν τα 261,8 εκατ. δολάρια.

Ποιός ήταν όμως ο βασικός λόγος της επιτυχίας της ταινίας; Σύμφωνα με έρευνα, που έκανε η εταιρία ηλεκτρονικής προπώλησης εισιτηρίων Fandango, περισσότερο από το 90% των θεατών του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος» είδε την ταινία για την Jennifer Lawrence!

Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1000 θεατές, εκ των οποίων 9 στους 10 απάντησαν ότι παρακολούθησαν την ταινία, για να δουν την Lawrence με το μπλέ bodypaint. Κάποιοι χαρακτηρίζουν το δείγμα μικρό, αλλά δεν κάνουν και exit poll για εκλογές οι άνθρωποι. Μια απλή έρευνα για τη showbiz είναι, που δείχνει τη δυναμική της νεαρής ηθοποιού, που κέρδισε ήδη ένα όσκαρ το 2013 και παραλίγο φέτος να πάρει και δεύτερο. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b