MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Δάφνις και Χλόη» στο ΟΤΕ CINEMA 3 την Παρασκευή 23 Μαϊου

To remake του 1969 της ταινίας «Δάφνις και Χλόη» (1931) του Ορ. Λάσκου, της 1ης ελληνικής ταινίας τέχνης καθώς και της 1ης καλλιτεχνικής ταινίας σε όλη την Ευρώπη με γυμνές σκηνές θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 23.30 στο OTE CINEMA 3.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το OTE CINEMA 3 είναι το μοναδικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στο ελληνικό σινεμά, στο πλαίσιο του αφιερώματος 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου που θα παίζει όλο τον Μάιο.

Υπόθεση: Ο Δάφνις και η Χλόη, δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί, νιώθουν το άγγιγμα του Έρωτα και χάνουν κάθε διάθεση για χαρές και παιχνίδια. Δεν ξέρουν τι τους συμβαίνει μέχρι τη στιγμή που μια όμορφη γυναίκα, διδάσκει στον Δάφνις τα μυστικά του έρωτα και του σεξ.

Κάτι που ίσως δεν ξέρετε… Η ταινία αυτή του Λάσκου είναι το remake της ομότιτλης ταινίας που γυρίστηκε από τον ίδιο σκηνοθέτη το 1931. Στην εκδοχή του 1969, το θέμα επικεντρώνεται στον έρωτα των δύο νέων και αναπτύσσεται με κάποια παρέκκλιση απ’ τον πρωταρχικό μύθο, αποτελώντας έτσι μια άλλη διασκευή του.

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος, 1969, Διάρκεια 83 λεπτά
Παίζουν: Χαρά Αγγελούση, Ντίνος Θεοδωρέλος, Γκιζέλα Ντάλι, Νίκος Δαδινόπουλος, Ιορδάνης Μαρίνος, Κυβέλη Μυρέτ, Νίκος Τσαχιρίσης

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b