MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Colin Firth: Προσπαθεί να βγάλει απατεώνισσα την πνευματίστρια Emma Stone στη νέα ταινία του Woody Allen (trailer)

Ένα ιδιαίτερο love story φαίνεται ότι αναπτύσσεται στην νέα ταινία του πάντοτε ευρηματικού Woody Allen. Ο Colin Firth προσλαμβάνεται, για να “ξεμπροστιάσει” μια νεαρή κοπέλα, που ισχυρίζεται ότι μιλάει με πνεύματα και έχει κι άλλες υπερφυσικές ικανότητες. Όμως όταν γνωρίζει την Emma Stone, ξαφνιάζεται από τις εκπληκτικές της δυνατότητες, γοητεύεται από την ομορφιά της και αμφισβητεί όλα όσα ξέρει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτά τα βλέπουμε από το αρκετά αποκαλυπτικό για την πλοκή trailer της ταινίας “Magic in the Moonlight” που κυκλοφόρησε χτες στο internet. Από το video αποκαλύπτονται το ανάλαφρο πνεύμα, το μυστήριο στην υπόθεση, ένα ιδιαίτερο love story, ειδυλλιακά τοπία, σε μια υποσχόμενη ταινία εποχής του αμερικανικανού σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

Κάποιοι σχολιάζουν πάντως πως από το trailer απουσιάζει το σήμα- κατατεθέν του σκηνοθέτη, οι πνευματώδεις και σαρκαστικοί διάλογοι κι ότι εστιάζει υπερβολικά στο love story που πάει να αναπτυχθεί ανάμεσα στον Colin Firth και την Emma Stone

Στην ταινια πρωταγωνιστούν ακόμα ο Simon McBurney, η Marcia Gay Harden. To “Magic in the Moonlight” θα πρωτοβγεί στους κινηματογράφους της Αμερικής τον Ιούλιο του 2014. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b