MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hugh Jackman: Θέλει τον Wolverine στους “Εκδικητές” για να πλακωθεί με τον Hulk!

Ο Hugh Jackman θα ήθελε πολύ να ενταχθεί ο ήρωας που ενσαρκώνει, ο σκληροτράχηλος Wolverine, sτην υπερομάδα των ηρώων της Marvel, των “Εκδικητών”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Θα ήθελα πολύ να τον δώ” (τον Wolverine) “να γίνεται μέλος της ομάδας των Εκδικητών” (Avengers). Και εξηγεί το γιατί: “Υπάρχει μια μεγάλη δυσλειτουργία μέσα στην ομάδα και νομίζω ότι ο Wolverine θα ταίριαζε πολύ σε αυτό.”

Τώρα, τι εννοεί ακριβώς ο Jackman; Μήπως εννοεί ότι ο Wolverine θα βοηθούσε να ξεπεραστεί αυτή η δυσλειτουργία στη σχέση της ομάδας των υπερηρώων; Ή απλά ότι είναι ο ιδανικός χαρακτήρας, για να κάνει αυτήν την δυσλειτουργία ακόμα χειρότερη; Μάλλον το δεύτερο. 

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πλακωνόταν με τον Hulk σε κάποιο σημείο. Αυτοί οι δύο σκληροί, γεμάτοι οργή χαρακτήρες θα έρθουν στα χέρια σε κάποιο σημείο. Θα είχε πλάκα.”
1wolverine hulk

Στα βιβλία κόμικ της Marvel ο Wolverine αποτελεί μέλος των Εκδικητών, μαζί με τον Spider-Man. Aλλά αυτό στον κόσμο του σινεμά δεν είναι εύκολο, γιατί η  20th Century Fox έχει τα δικαιώματα του Wolverine και των X-Men, ενώ η Sony ελέγχει τον Spider-Man και η Marvel Studios έχει τα δικαιώματα των Εκδικητών.

Ο Kevin Feiger της Marvel Studios τόνισε το Νοέμβριο ότι μπορεί να υπάρξει ένα μιξ των Εκδικητών, του Spider-Man και των X-Men, αλλά αυτό για να γίνει θα περάσουν αρκετά χρόνια.

Οπότε ο Hugh Jackman θα πρέπει να κάνει υπομονή. Θα αργήσει ακόμα να πλακωθεί με τον Hulk. Αυτή την περίοδο απλά κάνει πρόμο για την νέα ταινία των X-Men “Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος”, η οποία βγαίνει αύριο (22 Μαΐου) στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b