MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκινούν γυρίσματα στην έρημο του Άμπου Ντάμπι για την 7η ταινία Star Wars

Την έρημο που ήθελαν οι παραγωγοί της 7ης ταινίας “Πόλεμος των Άστρων” βρήκαν στο Άμπου Ντάμπι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στη χώρα της Μέσης Ανατολής αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από αύριο Τρίτη, 13 Μαΐου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με εφημερίδα του Άμπου Ντάμπι, έχουν μεταφερθεί μηχανήματα κι έχουν ήδη γίνει μεγάλες εργασίες με τεράστιες εγκαταστάσεις με σκηνικά και διαστημόπλοια. Τα γυρίσματα υποτίθεται θα συμβαίνουν στον πλανήτη Tatooine.

Εικασίες σχετικές με το ρόλο του πλανήτη Tatooine στην πλοκή της γίνονται. Κάποιοι πιθανολογούν ότι ο Luke Skywalker (Mark Hamill) επιστρέφει στο σπίτι του. 

Η έβδομη ταινία της σειράς θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 18 Δεκεμβρίου 2015 σε σκηνοθεσία J.J. Abrams. Θα παίζουν οι Harrison Ford, Mark Hamill  και Carrie Fisher, οι γερασμένοι πια πρωταγωνιστές των Star Wars 4, 5, 6 (που στην πραγματικότητα είναι οι τρεις πρώτες ταινίες, που γυρίστηκαν από 1977-83. Μετά ακολουθούν τα 3 prequel 1, 2, 3  που γυρίστηκαν από το 1999 ως το 2005). 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b