MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Emma Stone γίνεται η νέα “μούσα” του Woody Allen

Η πρωταγωνίστρια του νέου Spider-Man, η ανερχόμενη και ταλαντούχα Emma Stone, θα βρεθεί στη νέα ταινία του Woody Allen. Στο πλευρό της ο σπουδαίος Joaquin Phoenix, τον οποίο φέτος είδαμε στην ταινία “Δικός της”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο τίτλος της νέας ταινίας, στην οποία  o Woody Allen, όπως το συνηθίζει, θα είναι παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. 

Ο Woody Allen δεν έχει δουλέψει ξανά με τον Joaquin Phoenix, αλλά έχει συνεργαστεί ξανά με την Emma Stone στο πιο πρόσφατο φιλμ του, το “Magic in the Moonlight” που θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους αυτόν τον Ιούλιο. Ήταν μια καλή χρονιά η φετινή για τον Woody Allen. Η ταινία του “Θλιμμένη Τζάσμιν” έδωσε ένα Όσκαρ στην Cate Blanchett, ενώ σημείωσε και κέρδη 97,5 εκατ. δολαρίων στο Box Office. 

Με την επιστροφή της Emma Stone σε ακόμα μία ταινία του Woody Allen, μπαίνει στην λίστα των εκλεκτών μουσών του διακεκριμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου, που παίζουν πάνω από μία φορά σε ταινίες του.  Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν η Mia Farrow, η Dianne Keaton, η Scarlett Johansson και η Diane Wiest.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b