MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε ένα trailer αφιερωμένο στον Wolverine- Πότε βγαίνει η νέα ταινία X-Men

Η πανίσχυρη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», για τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ένας από τους πρωτοστάτες αυτού του πολέμου θα είναι ο Wolverine, τον οποίο ερμηνεύει ο Hugh Jackman.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στον Wolverine είναι αφιερωμένο ένα trailer που κυκλοφόρησε με ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία. Στο trailer αυτό παίρνουμε μια πρόγευση από τον ακόμα μια φορά δυναμικό Hugh Jackman στην ταινία, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Συγκεκριμένα η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες από τις 22 Μαΐου

Στην ταινία οι “X-Men” θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους νεότερους εαυτούς τους από την ταινία “X-Men: Η Πρώτη Γενιά”, σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν – για να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Bryan Singer και πρωταγωνιστούν, εκτός από τον Hugh Jackman πολλοί άλλοι γνωστοί star των παλιών και των νεότερων X-Men, όπως οι Jennifer Lawrence, Peter Dinklage (του Game of Thrones), Michael Fassbender, Ellen Page, James McAvoy, Anna Paquin, Ian McKellen, Patrick Stewart. Ερωτηματικό είναι ο ρόλος της Halle Berry στην ταινία, ο οποίος μπορεί να έχει περικοπεί σημαντικά, έως και ολοκληρωτικά, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Δείτε το trailer εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b