MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Γιαπωνέζοι τρολάρουν το νέο Godzilla γιατί έχει… παχύνει!

Η πολυαναμενόμενη ταινία Godzilla έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις ανά την υφήλιο. Στην Αμερική η εντύπωση από την εμφάνιση του τεράστιου κτήνους που απειλεί τον ανθρώπινο πολιτισμό είναι σε γενικές γραμμές θετική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αντίθετα στην Ιαπωνία η γκρίνια και το τρολάρισμα πάει σύννεφο. Ο λόγος; Ο νέος Godzilla τους φαίνεται χοντρός. Το κτήνος, σε σχέση με την αρχική μορφή του, που είχε το 1954, έχει μεγαλώσει πολύ. Και δεν έχει πάρει μόνο μπόι, αλλά έχει φαρδύνει. Για τους Γιαπωνέζους έχει γίνει πολύ χοντρός, δεν έχει λαιμό και μοιάζει με φώκια.  

Μάλιστα,  σχόλια των Γιαπωνέζων φαν του σινεμά κυκλοφορούν στα socila media για το πάχος του νέου Godzilla. Σύμφωνα με κάποιο από αυτά, φταίει το ότι πήγε στην Αμερική και πάχυνε. “Έγινε χοντρός στην Αμερική με κόκα κόλα και πίτσα” λέει ένας σχολιαστής, ο οποίος αναπαράγει τα στερεότυπα για την αμερικανική διατροφή. 

Οι Ιάπωνες έχουν σίγουρα λόγο πάνω στον Godzilla. Άλλωστε, είναι οι πρώτοι που τον παρουσίασαν στον κινηματογράφο (πιο λεπτοκαμωμένο) το 1954 σε σκηνοθεσία Ishiro Honda. Τώρα πια όμως το Hollywood έχει πάρει την πρωτοκαθεδρία σε τέτοιου είδους θεάματα.

Τώρα, αν ο νέος Godzilla, έστω και με τα “παραπάνω” για τους Ιάπωνες, κιλάκια του, ανταποκριθεί στις υψηλές αξιώσεις που έχει δημιουργήσει, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 15 Μαΐου, που βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους, για να το διαπιστώσουμε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b