MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το casting του νέου Star Wars ολοκληρώθηκε με ηχηρά ονόματα του Hollywood

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία Star Wars, όπως έχει ανακοινώσει η Disney αφού εξαγόρασε την Lucasfilm. Με τη σκηνοθετική ματιά του J.J. Abrams και τη συνυπογραφή του σεναρίου από τον τον ίδιο και το Lawrence Kasdan, το πολυσυζητημένο casting της νέας παραγωγής μόλις ολοκληρώθηκε, με ηχηρά ονόματα του Hollywood.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όπως ανακοινώθηκε, οι ηθοποιοί John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson και Max von Sydow θα συνεργαστούν στη νέα ταινία με τα αρχικά αστέρια του θρυλικού Star Wars, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, και Kenny Baker.

Με τη σειρά του ο σκηνοθέτης J.J. Abrams, επισήμανε: “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με το τελικό cast του Star Wars:Episode VII. Είναι τόσο συναρπαστικό και σουρεαλιστικό οι παλιοί και νέοι καλλιτέχνες να ξαναζωντανεύουν τη θρυλική ιστορία. Σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσουμε τα γυρίσματα και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε τους fans περήφανους.” Σε ό,τι αφορά τη μουσική υπόκρουση, ο John Williams παραμένει στη παραγωγή του ήχου και της μουσικής.

star-wars-17
ΥΓ. Στη φωτογραφία διακρίνονται συγκεντρωμένοι όλοι οι συντελεστές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b