MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Elizadeth με νέο καστ στο Vault (trailer)

Η παράσταση Elizadeth, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και μετά το Πάσχα στον Πολυχώρο Vault, με ανανεωμένο cast (Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Ερμόλαος Μαυθαίου, Νίκος Αξιώτης) . Από το Σάββατο 3 Μαίου ως την Κυριακή 1 Ιουνίου για 10 παραστάσεις, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Elizadeth, είναι μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου. Το έργο είναι διασκευή του “Βασιλικοί μετά τρούλου” του Χάρη Ρώμα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Πρόκειται για μια κωμωδία και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και συντελεστών μιας παράστασης.

Αθήνα 2015. Η ανεργία στον κλάδο των ηθοποιών έχει φτάσει στο 92%. Κι ενώ το ένα θέατρο κλείνει μετά το άλλο , ένας άντρας καλείται να συγκεντώσει μια ομάδα ηθοποιών σε ένα μικρό θέατρο για να τους ανακοινώσει ότι θα ανεβάσουν τη Μαρία Στιούαρτ του Σίλερ. Μόνο που πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το έργο θα ανέβει υπό τη μορφή μιούζικαλ και μάλιστα διασκευασμένο από μια ατάλαντη συγκεντρωτική συγγραφέα, που όλοι τους σιχαίνονται και που βρήκε έναν φιλοβασιλικό σύλλογο για να χρηματοδοτήσει την παράσταση της. 

Ετερόκλητα τα πρόσωπα που καλούνται να συγκροτήσουν το θίασο. Μωροφιλοδοξίες, αλαζονίες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμοί, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη. Οι θεατές παρακολουθούν και συμμετέχουν στη δημιουργία μιας παράστασης από την αρχή μέχρι το τέλος της, μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όλα αυτά με χιούμορ, καταιγιστικούς ρυθμούς και ανατροπές.

Διασκευή κειμένου / σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς
Μουσική σύνθεση / επιμέλεια: Μάνος Αντωνιάδης
Στίχοι τραγουδιών : Πάνος Μπρατάκος
Επιμέλεια κίνησης/ χορογραφίες : Βιβή Ρωμανά
Φωτισμοί : Βαγγέλης Μούντριχας

ΔΙΑΝΟΜΗ

Ερμόλαος Ματθαίου (Πέτρος Παπαδόπουλος)
Δήμητρα Κολλά (Λυδία Λενιόρδου)
Αυγουστίνος Ρεμούνδος (Άρης Λυμπερόπουλος)
Παντελίτσα Λοίζου (Τζένη Θεοκλέους)
Πάνος Μπρατάκος (Κώστας Μάλφας)
Αλκμήνη Σταθάτου (Ντέπυ Σολωμού)
Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη (Ελένη Κουρή)
Νίκος Αξιώτης (Έλτον Λεμπέσης)
Φωτεινή Τσακίρη (Τερέζα Λεμπέση)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χάρης Ρώμας/ διασκευή Δ. Καρατζιάς
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς


Παίζουν: Ερμόλαος Ματθαίου (Πέτρος Παπαδόπουλος) Δήμητρα Κολλά (Λυδία Λενιόρδου) Αυγουστίνος Ρεμούνδος (Άρης Λυμπερόπουλος) Παντελίτσα Λοίζου (Τζένη Θεοκλέους) Πάνος Μπρατάκος (Κώστας Μάλφας) Αλκμήνη Σταθάτου (Ντέπυ Σολωμού) Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη (Ελένη Κουρή) Νίκος Αξιώτης (Έλτον Λεμπέσης) Φωτεινή Τσακίρη (Τερέζα Λεμπέση)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b