MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βροχή τα νέα trailer από τελευταίες ταινίες του Philip Seymour Hoffman στο internet

Ο πρόωρα χαμένος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman ήταν ένας εξαιρετικά πολυπράγμων καλλιτέχνης. Πριν φύγει από τη ζωή ήταν ήδη έτοιμες ή ημιτελείς διάφορες ταινίες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκτός από την τρίτη ταινία Hunger Games, της οποίας οι σκηνές με τον Hoffman που δεν έχουν τελειώσει, θα δημιουργηθούν ψηφιακά, υπάρχουν και άλλες ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος ηθοποιός. 

Μία από αυτές είναι το God’s Pocket σε σκηνοθεσία του John Slattery. Σε αυτήν ερμηνεύει το ρόλο ενός ανθρώπου που έχασε τον θετό γιο του σε δυστύχημα. Και φαίνεται ότι ξεφεύγει από τα όρια, όταν προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο του θανάτου του γιου του. Μαζί με τον Hoffman συμπρωταγωνιστεί και ο John Turturo. Το έργο με τα στοιχεία νουάρ και ταινίας μυστηρίου θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 9 Μαΐου του 2014. 

Δείτε το " target="_blank">trailer του God’s Pocket ΕΔΩ

Εκτός από το αστυνομικού τύπου έργο, ο Hoffman συμμετέχει και σε μια κατασκοπική ταινία, που βασίζεται σε πρόσφατο μυθιστόρημα (2008) του μαιτρ της κατασκοπικής λογοτεχνίας  John Le Carre. Στην ταινία “A most wanted man” εστιάζει σε έναν Τσετσένο Μουσουλμάνο, τον οποίο συλλαμβάνουν οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες για υποτιθέμενους δεσμούς με την τρομοκρατία. Το έργο του Le Carre βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Τούρκου πολίτη, που κρατήθηκε και βασανίστηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες Murat Kurnaz.

Ο Hoffman στην ταινία ερμηνεύει έναν αμερικανό πράκτορα. Την ταινία σκηνοθετεί ο Anton Corbjin, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τον “Αμερικάνο” με τον George Clooney και τη βιογραφική ταινία Control για τους Joy Division. Η ταινία “A Most Wanted Man” θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε το trailer της ταινίας:" target="_blank">

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b