MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ιστορικό λάθος που προκαλεί σε γυμνό εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone

Ακόμα και μια γυμνή φωτογραφία μπορεί να κρύβει μια ιστορική ανακρίβεια. Ένα ιστορικό λάθος έδωσε λαβές για σχόλια στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, που φιλοξενεί την ηθοποιό Julia Louis-Dreyfus γυμνή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 53χρονη κωμικός – που πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην τηλεοπτική σειρά «Christine»- αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ ως αντιπρόεδρος της χώρας στο σίριαλ «Veep», ενώ έχει κερδίσει και μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς και βραβεία. Γι’ αυτό το ρόλο και έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone.  

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού ζωγράφισαν στην πλάτη της san τατουάζ, ένα απόσπασμα από το Σύνταγμα της χώρας. Στο τέλος του αποσπάσματος εμφανίζεται  υπογραφή του John Hancock. O Hancock ήταν πρόεδρος του αμερικανικού Κογκρέσου, ο οποίος στις 5 Ιουλίου του 1776 έβαλε την υπογραφή του στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, αλλά όχι στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. 

Το λάθος αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο μέσω του twitter, όπως βλέπουμε και σε αυτή τη φωτογραφία. 
1lathos
Το σχόλιο ότι κάποτε οι διορθωτές του Rolling Stone θα είχαν διορθώσει αυτό το λάθος, το κάνει ο Robert McNamara. Ο ιστορικός και δημοσιογράφος, ο οποίος κάποτε είχε εργαστεί και για το Rolling Stone, άρα ξέρει τα πράγματα εκ των έσω.

Το εξώφυλλο με το ιστορικό λάθος είναι ένα από τα 35 γυμνά ή ημίγυμνα εξώφυλλα που έχει κάνει το διάσημο περιοδικό. Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες φιγουράρουν ονόματα, όπως της Lady Gaga, της Britney Spears και της Jennifer Aniston.

Αυτή τη φορά η έμφασή τους δίνεται στο “Veep” σε μια σειρά, την οποία πηγή από το Κογκρέσο χαρακτήρισε πολύ πιο ρεαλιστική από το House of Cards. Τα πολιτικά σίριαλ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στις ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b