MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kate Winslet: Δεν υπογράφει αυτόγραφα με τη γυμνή της εικόνα απ’ τον Τιτανικό

Η γυμνή της σκηνή από τον Τιτανικό συνεχίζει να έχει πολλούς θαυμαστές κι αυτό είναι κάτι που η Kate Wnslet δυσκολεύεται να το χωνέψει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόσφατα ένας φαν στην πρεμιέρα της νέα ταινίας της  “Η Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί” της ζήτησε να υπογράψει ένα αυτόγραφο με γυμνή της εικόνα, όταν τη ζωγράφιζε ο Leonardo DiCaprio στον Τιτανικό. Το γεγονός αυτό- που δεν είναι το πρώτο- ενόχλησε την ηθοποιό και αρνήθηκε να υπογράψει το αυτόγραφο.

“Δεν υπογράφω αυτή τη φωτογραφία. Με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Μου ζητούσα να το υπογράψω και οι άνθρωποι μου ζητούν να το υπογράψω αυτό το συγκεκριμένο πολύ. Και πραγματικά υπάρχει μια φωτογραφία που κάποιος τράβηξε ως still από την ταινία. Κι αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί.” εξηγεί η Kate Winslet σε συνέντευξή της στο Yahoo UK.

Και συνεχίζει: ” Δεν ήθελα αυτή η εικόνα να είναι μια φωτογραφία που θα κατέληγα να βλέπω μετά από 16, 17 χρόνια… Ακόμα με καταδιώκει.”

Πάντως, αν δούμε την καριέρα της Winslet συνολικά, ποτέ δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα με το γυμνό. Μόνο στο να υπογράφει αυτόγραφα με γυμνές της φωτογραφίες. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b