MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι μπορεί να διαφημίζει ο baby Spiderman;

Κι όμως ο Spiderman εμφανίζεται ως πεντάχρονο αγοράκι με τις ίδιες όμως υπερφυσικές ικανότητες, χάρη στη διαφημιστική καμπάνια του… Evian. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το τελευταίο sequel της δημοφιλούς εκστρατείας της με τίτλο “baby & me” χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστή της έναν baby Spiderman!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στο βίντεο, ο Spider-Man αιωρείται στην πόλη όταν έκπληκτος συναντά… ένα μωρό spiderman, πιστό αντίγραφο του! Ο μικρός αξιολάτρευτος υπερήρωας έχει ακριβώς τις ίδιες δυνάμεις με το πρότυπο του, μόνο που κλέβει τις εντυπώσεις από τις εκπληκτικές χορευτικές του φιγούρες. Φυσικά, το βίντεο εκτός από το προϊόν Evian προωθεί την νέα ταινία “The Amazing Spider-Man 2”, που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τον ερχόμενο χειμώνα.

Για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία δημιουργεί διαφήμιση με τη συμμετοχή μωρών και ενηλίκων. Μάλιστα, η πρώτη της διαφημιστική καμπάνια της με τίτλο “" target="_blank">roller babies“, όπου ενήλικες βλέπουν τον εαυτό τους ως μωρό στον καθρέφτη και αρχίζουν να χορεύουν, έχει λάβει πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο, κατακτώντας το 2013 την πρώτη θέση στις διαφημίσεις του Youtube.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b