MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το “Need For Speed” τρώει τη σκόνη των “300:Η άνοδος της αυτοκρατορίας” στο αμερικάνικο Box Office

Αν και περιγράφει μια άγρια κούρσα super cars δεν έκανε καλή εκκίνηση στο αμερικανικό Box Office. Ο λόγος για την ταινία Need for Speed, η οποία έκανε πρεμιέρα αυτό το ΠΣΚ στους αμερικανικούς κινηματογράφους και βρέθηκε στην τρίτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην πρώτη θέση, για το τριήμερο 14-16 Μαρτίου βρέθηκε η ταινία κινουμένων σχεδίων Mr. Peabody & Sherman, με κέρδη της τάξης των 21 εκατ. δολαρίων. (Στην Ελλάδα η ταινία έχει πάει επίσης πολύ καλά και έχει κόψει συνολικά πάνω από 53 χιλιάδες εισιτήρια). 

Στη δεύτερη θέση η ταινία “300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας” με 19 εκατ. δολάρια κέρδη. Και οι δύο ταινίες είχαν κάνει πρεμιέρα από την προηγούμενη εβδομάδα. Και στην Ελλάδα η ταινία έχει πάει εξαιρετικά, καθώς έχει ξεπεράσει 312 χιλιάδες εισιτήρια σε 11 ημέρες προβολής. 

Το Need for Speed, που έκανε πρεμιέρα αυτό το τριήμερο στην Αμερική, βρέθηκε πίσω από τις δύο παραπάνω ταινίες, με κέρδη 17,8 εκατ. δολάρια. Η ταινία θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους σε μόλις τρεις ημέρες (20 Μαρτίου), για να δούμε την ανταπόκριση και του ελληνικού κοινού σε αυτήν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b