MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εντυπωσιακό το πρώτο trailer του “Sin City: A Dame to kill for”

Μετά την ταινία 300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας, παίρνει σειρά το άλλο κινηματογραφικό project από το σύμπαν των κόμικ του Frank Miller. Το Sin City: A Dame to Kill For θα προβληθεί στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι, στις 22 Αυγούστου 2014. Ήδη ένα καταιγιστικό trailer μας δίνει μια πρόγευση του τι θα δούμε επί της οθόνης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η πρωταγωνίστρια στον ρόλο της μοιραίας γυναίκας είναι η Eva Green . Θα παίξει την σκοτεινή Ava Lord. Τη θέση του Clive Owen παίρνει ο Josh Brolin. Στο φιλμ των Robert Rodriguez και Frank Miller πρωταγωνιστούν ακόμα οι Jessica Alba, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Jamie Chung, Chris Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven και Bruce Willis

Όπως και στο πρώτο Sin City, έτσι και στο δεύτερο, το σενάριο θα έχει αρκετές ιστορίες. Εκτός από την ιστορία A Dame to Kill for (που δίνει και τον τίτλο) θα υπάρχουν και άλλες, όπως το “Just Another Saturday Night” και “The Long Bad Night”, όλες φυσικά του Frank Miller.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο συνδυασμός αισθητικής φιλμ νουάρ, αισθησιασμού και καταιγιστικής δράσης, που αγαπήσαμε στην πρώτη ταινία, διατηρείται. Η βασική διαφορά που βλέπουμε στην αίσθηση της εικόνας, μάλλον προέρχεται από το γεγονός ότι η νέα ταινία θα βγει και σε 3D.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b