MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jamie Foxx και Cameron Diaz στο remake του μιούζικαλ “Annie”! (trailer)

Το μιούζικαλ Annie αποτελεί ένα “all time classic” σε σινεμά και σε θέατρο και αυτό το είδαμε και στην Ελλάδα με την πετυχημένη εμπορικά παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο. Και στο Broadway όμως το έργο κάνει τεράστια επιτυχία από το 1977 μέχρι σήμερα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έτσι το Hollywood αποφάσισε να προχωρήσει στο remake του διάσημου έργου, με πολύ σημαντικούς συντελεστές. Πρώτη φορά που είχε ανέβει στη μεγάλη οθόνη ήταν το 1982 σε σκηνοθεσία του John Huston.

22 χρόνια αργότερα, τη νέα “Annie” θα σκηνοθετήσει ο Will Gluck (Friends with Bennefits). Την Annie θα ερμηνεύσει μια πολύ σημαντική φατσούλα του σινεμά, η Quvenzhané Wallis. Η μικρούλα αυτή πρωταγωνίστησε στα “Μυθικά Πλάσματα του Νότου” και για την ερμηνεία της υπήρξε η νεαρότερη υποψήφια για βραβείο Α γυναικείου ρόλου στην ιστορία των Όσκαρ.

Εκτός όμως από τη μικρή Wallis, στην ταινία θα παίξει τον συμπαθή εκατομμυριούχο, που αλλάζει τη ζωή της Annie ο Jamie Foxx. Και τη στριφνή μητριά της Annie θα την ερμηνεύσει η Cameron Diaz

Ήδη έχει κυκλοφορήσει από τη Yahoo! ένα teaser trailer για την ταινία, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2014, για ευνόητους λόγους. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση λοιπόν από το έργο. 

[iframe width=”624″ height=”351″ scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” allowtransparency=”true” src=”http://movies.yahoo.com/video/annie-trailer-2-231005798.html?format=embed&player_autoplay=false” ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b