MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρώτες φωτογραφίες με Jessica Alba και Mickey Rourke στο δεύτερο Sin City (gallery)

Μια ακόμα σέξι εμφάνιση της Jessica Alba, τόσο τυπική για το Sin City! Κι όμως, δεν είναι από την πρώτη ταινία. Η αποκαλύπτική αυτή φωτογραφία της ηθοποιού είναι από τη δεύτερη ταινία “Sin City: A Dame to Kill For” που θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 22 Αυγούστου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Nancy Callahan (ο ρόλος της Alba) συνεχίζει να χορεύει τους αισθησιακούς της χορούς, αλλά είναι αλλαγμένη πια, μετά το θάνατο του John Hartigan (Bruce Willis). “Βγαίνεi έξω για εκδίκηση” σύμφωνα με τον Frank Miller. Και δηλώνει ότι η Alba “είναι 8 φορές πιο ηθοποιός σε σχέση με την πρώτη ταινία” (Sin City). 

Μία ακόμα φωτογραφία, που κυκλοφόρησε είναι αυτή του Mickey Rourke που ερμηνεύει τον σκληροτράχηλο Marv στην ιστορία του Miller “Just Another Saturday Night.” Και ο Joseph Gordon-Levitt εμφανίζεται σε φωτογραφία, παίζοντας τον τζογαδόρο Johnny στην ιστορία του Miller  “The Long Bad Night.”

H παραγωγή της ταινίας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τα οπτικά εφέ, καθώς θα βγει και σε 3D έκδοση. 

Πηγή: entertainmentweeky


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b