MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον P.S. Hoffman γέννησε ένα θεατρικό βραβείο!

Το κίτρινο δημοσίευμα του National Enquirer, που έκανε λόγο για δήθεν ερωτική σχέση του Philip Seymour Hoffman με τον φίλο του θεατρικό συγγραφέα David Katz, είχε τελικά μια θετική εξέλιξη. To περιοδικό με το συκοφαντικό δημοσίευμα- αντί αποζημίωσης- συμφώνησε να χρηματοδοτήσει θεατρικό βραβείο στη μνήμη του πρόσφατα χαμένου ηθοποιού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το βραβείο θα απονέμεται κάθε χρόνο σε θεατρικό έργο, στη μνήμη του Hoffman. Το βραβείο θα συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 45.000 δολαρίων και θα χρηματοδοτείται από την εφημερίδα National Enquirer και τον εκδοτικό της οίκο, American Media Inc.

O David Katz  δεν ήθελε να λάβει χρήματα ως αποζημίωση για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη ο ίδιος και ο Hoffman. Πρότεινε, λοιπόν, αντί για αποζημίωση, να χρηματοδοτήσει η κουτσομπολίστικη εφημερίδα ένα βραβείο για τον πολιτισμό. 

Το βραβείο, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Katz, θα το δίνει ο οργανισμός που ίδρυσε ο ίδιος ο David Katz, το American Playwriting Foundation και θα ονομάζεται Relentless Awards. Θα δίνεται για πολλά χρόνια στο μέλλον σε θεατρικά έργα, που θα γράφονται. 

Διαβάστε ακόμα: Μήνυση από φίλο του P.S. Hoffman σε περιοδικό που τον χαρακτήρισε εραστή του ηθοποιού!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b