MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μετά το Όσκαρ, διάλειμμα για ένα χρόνο από την Jennifer Lawrence

H Jennifer Lawrence βρίσκεται στην πιο καυτή στιγμή της καριέρας της. Πρωταγωνίστρια σε δύο τεράστια χιτ (X-Men και Hunger Games), με ένα Όσκαρ στο ενεργητικό της και ένα να περιμένει (είναι μέσα στα δύο φαβορί για το Όσκαρ β γυναικείου ρόλου), η νεαρή ηθοποιός είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα και από τα μεγαλύτερα ονόματα, με αποτέλεσμα να δέχεται βροχή τις προτάσεις.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κι όμως, φαίνεται ότι οι πολλές προτάσεις σημαίνουν πολλή δουλειά και κούραση για την μόλις 23 ετών ηθοποιό. Κι έτσι είναι έτοιμη να κάνει ένα εκτεταμμένο ρεπό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, διάρκειας ενός έτους.

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Sun ο διάσημος παραγωγός Harvey Weinstein: “Θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και δεν θα κάνει τίποτα για ένα χρόνο. Δούλευε ασταμάτητα τόσο καιρό και χρειάζεται ξεκούραση… Η Jennifer είναι πολύ καλή και θα κάνει χάρες στους ανθρώπους και θα συμφωνήσει να κάνει μία ταινία όπως ο “Οδηγός Διαπλοκής”, ενώ θα μπορούσε να ξεκουραστεί. Υπέγραψε για τα Hunger Games, όταν ήταν νέα και δεν είχε αντιληφθεί πόσο πολύ θα είχαν κυριαρχήσει στη ζωή της. Αλλά είναι επαγγελματίας και θα παραμείνει τέτοια”.

Ο Weinstein θεωρείται ένας από τους ανθρώπους, που κίνησαν τα νήματα στην Ακαδημία για τη βράβευση της Lawrence με το Όσκαρ. Είναι ενδιαφέρον ότι ο διάσημος παραγωγός θεωρεί τη συμμετοχή της Lawrence στην ταινία “Οδηγός Διαπλοκής” (υποψήφια για 10 Όσκαρ) ήταν μια χάρη που η ηθοποιός έκανε στον σκηνοθέτη! Θα συνεχίσει να λέει τα ίδια, αν η 23χρονη πάρει δεύτερο σερί όσκαρ με την ταινία αυτή; Είναι ένα ερώτημα. 

Αν όντως ισχύουν τα όσα λέει ο Weinstein, τότε η Lawrence θα μείνει εκτός για ένα χρόνο, είτε για να ξεκουραστεί και να δώσει έμφαση στην προσωπική της ζωή, είτε για να μειώσει την όποια φθορά προκαλεί η υπερπροβολή σε μια celebrity.

Πάντως, υπάρχουν ερωτήματα για το κατά πόσον θα μπορεί να συνδυάσει ένα τόσο μακράς διάρκειας διάλειμμα με την συνέχιση της παρουσίας της στην σειρά ταινιών X-Men, όπου παίζει τη Mystique. Και δεν είναι μόνο ότι είναι μεγάλος ο ρόλος, είναι και ότι θέλει πάρα πολλές εργατοώρες να στέκεται στην καρέκλα του make- up. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να αποχωρήσει από το project. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b