MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Robert Pattinson και Ben Kingsley σε ταινία για τη ζωή του James Dean

O Robert Pattinson θα παίξει σε βιογραφική ταινία του θρυλικού ηθοποιού, που έφυγε νέος, του James Dean. Στην ταινία Life θα παίζει μαζί με τον γοητευτικό ηθοποιό και ο σπουδαίος Ben Kingsley, αλλά και η σέξι ιταλίδα από τη Νάπολι, Alessandra Mastronardi.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιούς ρόλους θα ερμηνεύσουν ο Ben Kingsley και η Alessandra Mastronardi. Ο Pattinson, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, δεν θα ερμηνεύσει τον εμβληματικό James Dean, τον ηθοποιό που σφράγισε την εποχή του με την αστραπιαία καριέρα του. Αυτό το ρόλο θα τον παίξει ο Dane DeHaan. Ο Pattinson θα ερμηνεύσει το φωτογράφο του περιοδικού Life Dennis Stock, που έβγαλε φωτογραφίες τον διάσημο ηθοποιό. 

Ο τίτλος Life, λοιπόν, είναι έξυπνα αμφίσημος. Από τη μια είναι τεριαστός σε μια βιογραφική ταινία, που αφηγείται το πραγματικό γεγονός της συνάντησης του φωτογράφου Dennis Stock με τον James Dean. Από την άλλη, είναι και το όνομα του περιοδικού, για το οποίο δούλευε ο Stock. 

Την σκηνοθεσία της ταινίας, που δεν θα βγει στους κινηματογράφους πριν το 2015, την έχει αναλάβει ο Anton Corbjin (που είχε σκηνοθετήσει και τον Αμερικάνο με τον George Clooney). 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b